Meille

ASIAKAS ON YKKÖNEN

aina

Asiakkaamme ja referenssit

Asiakkaitamme ovat pienet- ja keskisuuret yritykset, jotka ulkoistavat joko osia tai koko IT-infransa ylläpidon Bitmorelle. Suuret yritykset taas hyödyntävät konsulttiemme ja IT-arkkitehtiemme osaamista IT:n sekä liiketoiminnan haasteissa. Asiakkainamme on yhteisöjä, pk-yrityksiä ja kansainvälisiä pörssiyhtiöitä aina huoltovarmuuden alla oleviin organisaatioihin asti hyvin laajalta skaalalta eri toimialoja.

 

Bitmoren tavoitteena on luoda pitkiä ja aitoja kumppanisuhteita sekä ymmärtää syvällisesti asiakkaidemme liiketoimintaa ja sen erityistarpeita. Oli asiakas pieni tai suuri, jokainen niistä on meille tärkeä ja hyvä palvelu on meille kunnia-asia.

Tärkein mittarimme

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys on tärkein mittarimme ja viimeisimmän helmikuussa 2020 tehdyn kyselyn mukaan se on erinomaisella tasolla. Erityisen tyytyväisiä (4,7) asiakkaamme ovat työskentelyn helppoudesta kanssamme. Net Promoter Score (NPS) oli 88, joka on huipputulos.

 

Referenssit

Lue asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstä.

Oletteko seuraava tyytyväinen asiakkaamme?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita 020 703 2981

Olen lukenut ja hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen

Bitmore on työntekijöidensä omistama moderni sekä innovatiivinen pilviaikakauden IT-kumppani, yksittäisistä palveluista kokonaisvaltaiseen IT-infran täysulkoistukseen.

Y-tunnus: 2707904-6

Yhteystiedot:

Miestentie 9, 02150 Espoo

Seuraa meitä:

  • Bitmore - Facebook
  • Bitmore - Linkedin
  • Bitmore - Twitter
  • Bitmore - Instagram

Copyright © 2019 Bitmore Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Bitmore logo