Meille

ASIAKAS ON YKKÖNEN

aina

Asiakkaamme ja referenssit

Asiakkaitamme ovat pienet- ja keskisuuret yritykset, jotka ulkoistavat joko osia tai koko IT-infransa ylläpidon Bitmorelle. Suuret yritykset taas hyödyntävät konsulttiemme ja IT-arkkitehtiemme osaamista IT:n sekä liiketoiminnan haasteissa. Asiakkainamme on yhteisöjä, pk-yrityksiä ja kansainvälisiä pörssiyhtiöitä aina huoltovarmuuden alla oleviin organisaatioihin asti hyvin laajalta skaalalta eri toimialoja.

 

Bitmoren tavoitteena on luoda pitkiä ja aitoja kumppanisuhteita sekä ymmärtää syvällisesti asiakkaidemme liiketoimintaa ja sen erityistarpeita. Oli asiakas pieni tai suuri, jokainen niistä on meille tärkeä ja hyvä palvelu on meille kunnia-asia.

Tärkein mittarimme

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys on tärkein mittarimme ja viimeisimmän helmikuussa 2020 tehdyn kyselyn mukaan se on erinomaisella tasolla. Erityisen tyytyväisiä (4,7) asiakkaamme ovat työskentelyn helppoudesta kanssamme. Net Promoter Score (NPS) oli 88, joka on huipputulos.

 

Referenssit

Lue asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstä.

 • Rotator Oy

  IT-ulkoistus, konesalipalvelut

  19.11.2018

  Rotator on yksi konealan kokeneimmista toimijoista. Yritys on perustettu vuonna 1954 ja vuosikymmenien saatossa sen toiminta on laajentunut seitsemälle paikkakunnalle ympäri Suomen. Rotator ulkoisti IT-palvelunsa Bitmorelle ja sai mielenrauhaa kuukausihinnalla.

 • Suomen Merimieskirkko

  IT-ulkoistus, Konesalipalvelut, Office 365, 24/7

  23.10.2018

  Suomen Merimieskirkko rakentaa välittäviä yhteisöjä kotimaassa, ulkomailla ja merillä. Työtä on tehty merenkulkijoiden ja ulkomailla asuvien suomalaisten hyväksi jo vuodesta 1875. Yhteistyö Bitmoren kanssa on tuonut Merimieskirkon IT:n hallinnointiin selkeyttä ja jatkuvuutta.

 • Rotator Oy

  Office 365

  1.10.2018

  Rotatorilla oli kaksi hyvää syytä siirtyä Microsoftin O365-palveluiden käyttäjäksi: vanhentuva Exchange-palvelin sekä mahdollisuus parantaa eri puolilla Suomea sijaitsevien toimipisteiden sisäistä viestintää ja dokumentointia Sharepointin avulla.

 • Töölö Gym

  Verkkopalvelut

  10.1.2018

  Vanhassa kivitalossa toimiva Helsingin suurin kuntosali Töölö Gym tuskaili langattoman verkon toimivuuden kanssa. Bitmore kartoitti tilat ja uudisti langattoman verkon perusteellisesti. Enää eivät edes paksut kiviseinät estä WLAN-verkon häiriötöntä toimintaa.

 • Helsingin-Uudenmaan Taksit Oy

  IT-ulkoistus, 24/7

  25.10.2017

  Helsingin-Uudenmaan Taksit Oy eli HUT vastaa Kelan korvaamien taksimatkojen sähköisestä suorakorvausmenettelyn toteuttamisesta Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS:n) alueella. Prosessit ovat kriittisiä, koska yritys palvelee asiakkaitaan ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

 • Tilistar Oy

  IT-ulkoistus, Konesalipalvelut, Office 365

  10.5.2017

  Tilistar Oy tarjoaa talous- ja palkkahallinnon palveluja 40 hengen voimin 30 vuoden kokemuksella. Toimistot sijaitsevat Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa ja Vantaalla. Tilistar on ulkoistanut Bitmorelle koko IT-ympäristönsä ja Office 365 -palvelun tuen, ylläpidon, hallinnan sekä valvonnan

 • Suomen Taksiliitto

  IT-ulkoistus, Office 365

  8.2.2017

  Suomen Taksiliitto on perustettu 1945 yhdessä kuorma-autoilijoiden kanssa ja liitolla on pitkä sekä perinteinen historia. Myös tietotekniikassa oli pitkään perinteiset rakenteet ja työkalut. Nopeasti kehittyvän toimialan ja siihen vaadittavan jouston myötä on aloitettu kartoittaa uusia ratkaisuja.

 • Hotelli Helka

  IT-ulkoistus, Konesalipalvelut, Office 365, 24/7

  15.12.2016

  Hotelli Helka on Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva 150 huoneen moderni design-hotelli, joka on sisustettu suomalaisen muotoilun teemaan. Bitmore tuottaa kokonaisvaltaiset tuki- ja ylläpitopalvelut Hotelli Helkan päätelaitteille, palvelimille, verkkolaitteille sekä Office 365 ratkaisulle tarvittaessa 24/7.

Oletteko seuraava tyytyväinen asiakkaamme?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita 020 703 2981

Olen lukenut ja hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen

Bitmore on työntekijöidensä omistama moderni sekä innovatiivinen pilviaikakauden IT-kumppani, yksittäisistä palveluista kokonaisvaltaiseen IT-infran täysulkoistukseen.

Y-tunnus: 2707904-6

Yhteystiedot:

Miestentie 9, 02150 Espoo

Seuraa meitä:

 • Bitmore - Facebook
 • Bitmore - Linkedin
 • Bitmore - Twitter
 • Bitmore - Instagram

Copyright © 2021 Bitmore Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Bitmore logo