top of page
A7404048.jpg

Töihin Bitmorelle?

Oletko kiinnostunut tulemaan töihin Bitmorelle? Etsimme jatkuvasti uusia työkavereita ja jos esimerkiksi Microsoft 365, Power Platform, Intune, Azure AD ja/tai Azure (IaaS ja PaaS) on lähellä sydäntäsi, niin saatat olla etsimämme henkilö.  Lue alta minkälainen yritys Bitmore on työpaikkana ja mitä työntekijämme kertovat Bitmoresta. Jos kolahti, niin laita avointa hakemusta tulemaan!

Avoimet työpaikat

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja, mutta jos sinulla on kokemusta ja näkymystä esim. Microsoft 365 -palveluista, tietoturvasta, modernista laitehallinnasta (Intune), Entra ID:stä, Azure IaaS- ja PaaS -palveluista, voit laittaa avointa hakemusta osoitteeseen rekry(at)bitmore.fi

Bitmore työpaikkana

Bitmore on vuonna 2015 perustettu, työntekijöidensä omistama IT-palvelutalo, jonka nimi muodostaa samalla asiakaslupauksen: aina vähän enemmän, paremmin ja ketterämmin, kuin mitä asiakas osaa odottaa. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat pienet ja keskisuuret yritykset, jotka ulkoistavat joko osia tai koko IT-infransa ylläpidon Bitmorelle. Palvelutarjoomamme on laaja, ja aina räätälöitävissä asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Me teemme töitä toisiamme ja asiakkaitamme kunnioittaen, ihmiseltä ihmiselle.

Työntekijöidensä omistama

Perustimme Bitmoren, koska halusimme itsellemme työpaikan, jossa on aidosti hyvä olla töissä, ja jossa saamme itse vaikuttaa asioihin. Tiimimme jäsenet ovat aikaisemmin työskennelleet mm. Appelsiinilla, Nebulalla, CGI:llä, TDC Songilla ja Secitillä. Bitmore on 100% työntekijöidensä omistama ja haluamme pitää omistuspohjan työntekijöillä jatkossakin. Tarjoamme myös tuleville kollegoillemme mahdollisuuden osallistua sitouttamisohjelmaan.

Bitmore - Antti Törnqvist ja Jani Meuronen

Kouluttaudu ja kehity, vaikuta ja kehitä

Tuemme työntekijöidemme osaamisen jatkuvaa kehittämistä, onhan tiimimme tärkein voimavaramme. Meillä saat osallistua oman harkintasi mukaan sekä koulutuksiin, että käyttää työaikaasi myös omaehtoiseen osaamisen kehittämiseen.

Meidän toimintatavat ovat aidosti ketteriä. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että meillä jokainen saa esittää omia kehitysideoitaan ja osallistua toiminnan kehittämiseen. Hyvä idea voidaan myös toteuttaa vaikka saman tien. Päätöksiä tehdessämme huomioimme kaikkien tiimiläisten mielipiteet.

Joustavaa työskentelyä

Bitmorella tiimiläiset saavat varsin vapaasti vaikuttaa omiin työaikoihinsa. Työskentely kotikonttorilta tai vaikkapä mökiltä käsin on tietysti myös sallittua. Jos lomaa tai satunnaisia vapaapäiviä on tarvetta pitää, niin niitä on myös mahdollista saada.

Työsuhde-etuja

Meillä työsuhde-edut ovat kunnossa. Tarjoamme työntekijöillemme toimivan työterveyshuollon lisäksi tavallista laajemman vakuutusturvan ja myös muun muassa hammashoitoa tuetaan. Lounas- ja puhelinetu kuuluvat tietysti myös kaikille työntekijöille sekä mahdollisuus liikunta- ja virike-etuun. Firma myös kustantaa työntekijöidensä nettiliittymät. Toimistolla käy säännöllisesti hieroja ja tarvittaessa voi rentoutua myös hierontatuolissa. Toimiston jääkaapista löytyy tiimiläisten makujen ja mieltymysten mukaista pientä purtavaa ja juotavaa. 

Virkistäytymistä

Tiimin kesken järjestetään muutaman kerran vuodessa yhteistä virkistäytymistä, tietysti firman piikkiin. Kerran vuodessa on ollut tapana järjestää myös perhepäivä lapsille sopivassa kohteessa. Monet bitmorelaiset käyvät toimistolla myös pelaamassa konsolipelejä tai katsomassa elokuvia perheensä kanssa työajan ulkopuolella. 

Bitmore - Vesa Takkinen, Jyri Suvela ja Kari Toivonen

Lue mitä työntekijämme kertovat Bitmoresta 

Työntekijät kertovat
Töihin meille - Vesa

Vesa Takkinen

vanhempi IT-arkkitehti

Töihin meille - Henkka

Henrik Huhtinen

IT-arkkitehti

Töihin meille - Miko

Miko Saastamoinen

IT-konsultti

Sinun tarinasi?

Jos sinulla on kokemusta ja näkymystä esim. Microsoft 365 palveluista, Power Platformista, Intunesta, Azure AD:sta, Conditional Accesista, Azure IaaS- ja PaaS -palveluista, laita avoin hakemus osoitteeseen rekry(at)bitmore.fi.

◄ Takaisin
bottom of page