TÖIHIN BITMORELLE?

Bitmore työpaikkana

Bitmore on vuonna 2015 perustettu, työntekijöidensä omistama ICT-palvelutalo, jonka nimi muodostaa samalla asiakaslupauksen: ”a bit more” – aina vähän enemmän, paremmin ja ketterämmin, kuin mitä asiakas osaa odottaa. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat keskisuuret yritykset, jotka ulkoistavat joko osia tai koko IT-infransa ylläpidon Bitmorelle. Palvelutarjoomamme on laaja, ja aina räätälöitävissä asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Me teemme töitä toisiamme ja asiakkaitamme kunnioittaen, ”ihmiseltä ihmiselle”. 
 

Huipputiimi

Tiimissämme työskentelee tällä hetkellä 9 IT-alan huippuosaajaa. Perustimme Bitmoren, koska halusimme itsellemme sellaisen työpaikan, jossa on aidosti hyvä olla töissä, ja jossa saamme itse vaikuttaa asioihin. Tiimimme jäsenet ovat aikaisemmin työskennelleet mm. Appelsiinilla, Nebulalla, CGI:llä, TDC Songilla ja Secitillä. 

Työntekijöiden omistama
Kaikki perustajat ovat edelleen mukana yrityksessä, ja me omistamme Bitmoren itse. Haluamme säilyttää omistuspohjan työntekijöillä jatkossakin, ja tarjoamme myös tuleville kollegoillemme mahdollisuuden osallistua sitouttamisohjelmaan.

Vapaus kouluttautua ja kehittää osaamista
Tuemme työntekijöidemme osaamisen jatkuvaa kehittämistä, onhan tiimimme tärkein voimavaramme. Meillä saat osallistua oman harkintasi mukaan sekä koulutuksiin, että käyttää työaikaasi myös omaehtoiseen osaamisen kehittämiseen. Työnantaja vastaa kustannuksista!

Itse valitsemasi ajantasaiset työkalut 

Meillä jokainen saa valita itse tarvitsemansa työkalut. Uskomme siihen, että toimivat ja mieleiset työvälineet tekevät työnteosta mielekkäämpää. Siksi valinnanvapaus on työntekijöillämme.

Mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää

Meidän toimintatavat ovat aidosti ketteriä. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että meillä jokainen saa esittää omia kehitysideoitaan ja osallistua toiminnan kehittämiseen. Hyvä idea voidaan myös toteuttaa vaikka saman tien. Päätöksiä tehdessämme huomioimme kaikkien tiimiläisten mielipiteet.

Joustavuus

Vapaat työajat ja etätyömahdollisuus. Bitmorella tiimiläiset saavat varsin vapaasti vaikuttaa omiin työaikoihinsa. Myös etätyöskentely on sallittua. 

Työsuhde-edut

Meillä työsuhde-edut ovat kunnossa. Tarjoamme työntekijöillemme toimivan työterveyshuollon lisäksi tavallista laajemman vakuutusturvan ja myös muun muassa hammashoitoa tuetaan. Toimistolla käy myös säännöllisesti hieroja.  Lisäksi toimiston jääkaappiin tilataan tiimiläisten makujen ja mieltymysten mukaisesti pientä purtavaa ja juotavaa. 

Virkistäytyminen

Säännöllistä virkistäytymistä firman piikkiin. Tiimin kesken on tapana järjestää muutaman kerran vuodessa yhteistä virkistäytymistä, tietysti firman piikkiin, ja myös pienimuotoisempaa yhteistä harrastus- ja virkistystoimintaa voidaan järjestää yhdessä heti, kun niin päätetään. Yritys tukee myös tätä toimintaa. 

Lue mitä työntekijämme kertovat Bitmoresta 

 

MIKO SAASTAMOINEN

IT-konsultti

NICLAS QVICK

toimitusjohtaja

VESA TAKKINEN

vanhempi IT-arkkitehti

Avoimet työpaikat

Tälle hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja tarjolla. Jos kuitenkin tuntuu, että olisit juuri oikea henkilö vahvistamaan esimerkiksi asiantuntijatiimiämme, niin voit lähettää avoimen hakemuksen CV:n kera osoitteeseen rekry(at)bitmore.fi

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita 020 703 2981

Olen lukenut ja hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen

Bitmore on työntekijöidensä omistama moderni sekä innovatiivinen pilviaikakauden IT-kumppani, yksittäisistä palveluista kokonaisvaltaiseen IT-infran täysulkoistukseen.

Y-tunnus: 2707904-6

Yhteystiedot:

Miestentie 9, 02150 Espoo

Seuraa meitä:

  • Bitmore - Facebook
  • Bitmore - Linkedin
  • Bitmore - Twitter
  • Bitmore - Instagram

Copyright © 2019 Bitmore Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Bitmore logo