TÖIHIN BITMORELLE?

Oletko kiinnostunut tulemaan töihin Bitmorelle? Lue alta minkälainen yritys Bitmore on työpaikkana ja mitä työntekijämme kertovat Bitmoresta.

Bitmore työpaikkana

Bitmore on vuonna 2015 perustettu, työntekijöidensä omistama ICT-palvelutalo, jonka nimi muodostaa samalla asiakaslupauksen: ”a bit more” – aina vähän enemmän, paremmin ja ketterämmin, kuin mitä asiakas osaa odottaa. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat pienet ja keskisuuret yritykset, jotka ulkoistavat joko osia tai koko IT-infransa ylläpidon Bitmorelle. Palvelutarjoomamme on laaja, ja aina räätälöitävissä asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Me teemme töitä toisiamme ja asiakkaitamme kunnioittaen, ”ihmiseltä ihmiselle”.

Työntekijöidensä omistama

Perustimme Bitmoren, koska halusimme itsellemme sellaisen työpaikan, jossa on aidosti hyvä olla töissä, ja jossa saamme itse vaikuttaa asioihin. Tiimimme jäsenet ovat aikaisemmin työskennelleet mm. Appelsiinilla, Nebulalla, CGI:llä, TDC Songilla ja Secitillä. Bitmore on 100% työntekijöidensä omistama ja haluamme pitää omistuspohjan työntekijöillä jatkossakin. Tarjoamme myös tuleville kollegoillemme mahdollisuuden osallistua sitouttamisohjelmaan.

Kouluttaudu ja kehity, vaikuta ja kehitä

Tuemme työntekijöidemme osaamisen jatkuvaa kehittämistä, onhan tiimimme tärkein voimavaramme. Meillä saat osallistua oman harkintasi mukaan sekä koulutuksiin, että käyttää työaikaasi myös omaehtoiseen osaamisen kehittämiseen.

Meidän toimintatavat ovat aidosti ketteriä. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että meillä jokainen saa esittää omia kehitysideoitaan ja osallistua toiminnan kehittämiseen. Hyvä idea voidaan myös toteuttaa vaikka saman tien. Päätöksiä tehdessämme huomioimme kaikkien tiimiläisten mielipiteet.

Joustavaa työskentelyä

Bitmorella tiimiläiset saavat varsin vapaasti vaikuttaa omiin työaikoihinsa. Työskentely kotikonttorilta tai vaikkapä mökiltä käsin on tietysti myös sallittua. Jos lomaa tai satunnaisia vapaapäiviä on tarvetta pitää, niin niitä on myös mahdollista saada.

Työsuhde-etuja

Meillä työsuhde-edut ovat kunnossa. Tarjoamme työntekijöillemme toimivan työterveyshuollon lisäksi tavallista laajemman vakuutusturvan ja myös muun muassa hammashoitoa tuetaan. Lounas- ja puhelinetu kuuluvat tietysti myös kaikille työntekijöille sekä mahdollisuus liikunta- ja virike-etuun. Firma myös kustantaa työntekijöidensä nettiliittymät. Toimistolla käy säännöllisesti hieroja ja tarvittaessa voi rentoutua myös hierontatuolissa. Toimiston jääkaapista löytyy tiimiläisten makujen ja mieltymysten mukaista pientä purtavaa ja juotavaa. 

Virkistäytymistä

Tiimin kesken järjestetään muutaman kerran vuodessa yhteistä virkistäytymistä, tietysti firman piikkiin. Kerran vuodessa on ollut tapana järjestää myös perhepäivä lapsille sopivassa kohteessa. Monet bitmorelaiset käyvät toimistolla myös pelaamassa konsolipelejä tai katsomassa elokuvia perheensä kanssa työajan ulkopuolella. 

Lue mitä työntekijämme kertovat Bitmoresta 

 
Niclas Qvick

Niclas Qvick

toimitusjohtaja

Töihin meille - Vesa

Vesa Takkinen

vanhempi IT-arkkitehti

Henrik Huhtinen

IT-arkkitehti

Miko Saastamoinen

IT-konsultti

Avoimet työpaikat

IT-asiantuntija

Haemme IT-asiantuntijaa osaksi kasvavaa Bitmoren porukkaa Espooseen. Tehtävässä sijoitut tukitiimiin, jossa toimit monipuolisissa tehtävissä asiakkaiden IT-ratkaisuihin, muun muassa ohjelmistoihin, tietoliikenteeseen ja työasemiin liittyen.

 

Tyypillisiin työtehtäviin kuuluvat tukipyyntöjen ratkaisu pääasiassa etäyhteyksien kautta M365-ohjelmistoihin, palvelimiin, palomuureihin, verkkoihin, käytettävyyteen liittyen. Tarpeen vaatiessa hoidat ajoittain tehtäviä myös asiakkaalla paikan päällä. Lisäksi ylläpidät järjestelmäympäristöjä ja osallistut kehitysprojekteihimme, joissa asiakkaille rakennetaan esimerkiksi moderneja pilvi- ja tietoturvaratkaisuja. Roolissa kehittyessäsi voit laajentaa tehtäväkenttääsi ja vastuuta projekteissamme. 

 

Lue lisää ja täytä hakemus 20.9.2020 mennessä alla olevasta linkistä!

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita 020 703 2981

Olen lukenut ja hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen

Bitmore on työntekijöidensä omistama moderni sekä innovatiivinen pilviaikakauden IT-kumppani, yksittäisistä palveluista kokonaisvaltaiseen IT-infran täysulkoistukseen.

Y-tunnus: 2707904-6

Yhteystiedot:

Miestentie 9, 02150 Espoo

Seuraa meitä:

  • Bitmore - Facebook
  • Bitmore - Linkedin
  • Bitmore - Twitter
  • Bitmore - Instagram

Copyright © 2020 Bitmore Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Bitmore logo