top of page
Microsoft 365 -palvelut yrityksille

   MODERNI TYÖYMPÄRISTÖ   

Microsoft 365 yrityksille.

Modernit sovellukset ja uudet tehokkaat työtavat tietoturvaa unohtamatta

Modernit Microsoft 365 -palvelut yrityksellenne

Microsoft 365 (ent. Office 365) on yrityksenne liiketoimintaa parantava ja tukeva pilvipalvelu sekä osa Microsoftin laajaa pilviekosysteemiä. Microsoft 365 ja Bitmore tarjoavat teille modernin, tuottavan, tehokkaan ja tietoturvallisen työskentely-ympäristön ajasta ja paikasta riippumatta. 

Microsoft 365 on paljon enemmän kuin sähköposti, kalenteri ja tutut Microsoft (Office) 365-sovellukset. Yrityksenne saa ratkaisut tiedostojen tallennukseen ja jakamiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet kommunikointiin Microsoft Teamsillä.

 

Microsoft 365 ja Bitmore tarjoavat yrityksellenne lisenssitasosta riippuen myös kehittynyttä tietoturvaa, laitteiden keskitettyä hallintaa ja yrityksenne tiedon suojausta. 

Hallittu Microsoft 365 -ympäristö Bitmorelta

Microsoft 365:n ominaisuudet ja tietoturva kehittyvät kaiken aikaa, joten yrityksenne M365-ympäristö vaatii käyttöönoton jälkeen jatkuvaa seurantaa, kehitystä ja ylläpitoa. Uudet sovellus- tai tietoturvaominaisuudet vaativat usein suunnittelua, testausta ja hallitun käyttöönoton, jolla varmistetaan, että ne eivät aiheuta ongelmia yrityksenne työntekijöille tai liiketoiminnalle. 

Tarjoamme yrityksellenne modulaarisen Microsoft 365-palvelupaketin, jonka avulla voitte jättää M365-ympäristönne ja sen tietoturvan osittain tai kokonaan Bitmoren asiantuntevaan hallintaan.

Office 365 palvelut

Microsoft Business Premium - Päätelaitteiden hallintaa ja tietoturvaa

Microsoft 365 Business Premiumiin kuuluvan Intunen avulla hallitaan keskitetysti yrityksesi päätelaitteita, niiden käyttöä ja tietoturvaa. Pilvipohjainen palvelu mahdollistaa Windows-, Apple- ja Android-laitteiden asetusten ja ominaisuuksien keskitetyn hallinnan ja tietoturva-asetuksien määritykset. Intunen ja Windows Autopilotin avulla voidaan virtaviivaistaa ja automatisoida Windows-työasemien esiasennuksen ja käyttöönoton.

Mietityttääkö Microsoft 365:n tietoturva? - Tilaa kartoitus!

Microsoft 365 tarjoaa lisenssitasoista riippuen parhaimmillaan hyvinkin laajat ominaisuudet tietoturvauhilta suojautumiseksi, mutta nämä on otettava erikseen käyttöön ja konfiguroitava oikein. Microsoft 365 on myös alati kehittyvä palvelu, joten yritysten täytyy pysyä ajan tasalla uusista ominaisuuksista sekä muutoksista. Microsoft 365 -tietoturvakartoituksen avulla saat näkyvyyden ympäristönne nykytilaan sekä selvät sävelet tilanteen parantamiseen. 

Office 365 lisenssit

Modernit Microsoft 365 sovellukset ja palvelut

Microsoft 365 tarjoaa perinteisten Office-ohjelmien lisäksi suuren joukon yrityksen toimintaa tehostavia tekoälyllä höystettyjä sovelluksia. Bitmoren suosittelemaan Microsoft 365 Business Premium -pakettiin kuuluu lisäksi myös palveluita, joilla suojataan yrityksenne tieto, työntekijöidenne käyttäjätunnukset ja päätelaitteet, ja joilla mahdollistetaan työasemien sekä mobiililaitteiden keskitetty hallinta sekä Windows-työasemien automatisoitu käyttöönotto.

Office 365 ota yhteyttä

Lue ajankohtaiset Microsoft 365 -kirjoitukset.

◄ Takaisin
bottom of page