top of page

 Modernit ja modulaariset 

IT-ulkoistuspalvelut

Liiketoimintanne tukena ja turvana 24/7

Olemme yrityksenne IT-osasto

Yrityksenne tuottavuuden ja toiminnan kannalta on tärkeää, että työntekijät osaavat hyödyntää ja käyttää häiriöittä toimivia järjestelmiä sijainnista riippumatta. Bitmoren moderni IT-ulkoistus kattaa yrityksesi Microsoft 365 -ympäristön, työasemat, palvelimet ja niiden sovellukset sekä lähiverkon ydinpalvelut unohtamatta tärkeintä eli työntekijöidenne avustamista ja tukemista teknisissä haasteissa.

 

Toimimme kuin olisimme yrityksenne oma IT-osasto ja voitte huoletta keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi ja sen kehittämiseen. Palvelumme ovat modulaarisia ja ovat aina suunnattu sekä suunniteltu PK-yrityksien tarpeisiin. 

Sujuvaa liiketoimintaa 24/7

Pidämme huolen yrityksesi IT-ympäristön häiriöttömästä toiminnasta ja monitoroimme sitä tarvittaessa 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Käytössänne on Bitmoren asiantuntijat, jotka opastavat työntekijöitänne ja ratkaisevat IT-ympäristön häiriöt nopeasti, usein heti ensimmäisen yhteydenoton aikana. 

Tuki- ja ylläpitopalvelut

Asiantuntija tavoitettavissa puhelimitse 24/7

Loppukäyttäjien etä- ja lähituki

Valvonta ja häiriönhallita 24/7

Lähiverkko - Palomuurit, VPN, kytkimet & WLAN

Palvelimet, konesalipalvelut ja hybrid-ratkaisut

Modernit IT-palvelut pyörivät pilvessä

Perinteiset paikallisiin palvelimiin ja konesaleihin perustuvat palvelut siirtyvät pilveen. Olemme erikoistuneet Microsoftin tarjoamiin ratkaisuihin ja viemme yrityksesi IT-infran pilveen ja tarjoamme jatkuvan tuen sekä ylläpidon.

Microsoft 365 -palveluiden tuki, ylläpito ja tietoturva

Microsoft Intune - Päätelaitteiden hallinta ja tietoturva

Windows Autopilot - Työasemien automatisoitu käyttöönotto

Azure Active Directory - Identiteetin ja pääsynhallinta

Azure IaaS ja PaaS -ratkaisut

IT-ympäristö ilman palvelimia

Turvaa ja jatkuvuutta liiketoiminnallesi 

Tietoja salaavat virukset, käyttäjätunnusten kalastelut sekä tietoturva-aukot eri sovelluksissa, verkkolaitteissa ja käyttöjärjestelmissä muodostavat lisääntyvissä määrin tietoturva-uhan jokaiselle yritykselle. Bitmoren kattavien tietoturvapalveluiden avulla yrityksesi minimoi riskin joutua verkkorikollisten uhriksi.

Tietoturvapalvelut

Liiketoiminnan jatkuvuus

Päätelaitteet ja keskitetty hallinta

Microsoft 365 palveluiden tietoturva

◄ Takaisin
bottom of page