Skaalautuvat ja ketterät 

MICROSOFT PILVI-INFRAN PALVELUT

Vain pilvet ovat rajana

IT-infrapalveluita pilvestä

Useat sovellukset ovat jo siirtyneet pilveen ja SaaS eli Software as a Service -malliin. Lähitulevaisuudessa myös monet IT-palvelut tuotetaan pilvestä ja ne sulautuvat yhteen perinteisempien palveluiden kanssa. Useimmiten ei ole enää perusteltua syytä hankkia tai uusia omaa palvelinlaitteistoa tai ostaa kalliita lisenssejä, koska näitä saadaan pilvipalveluna halvalla, nopeasti, skaalautuvasti ja ennakoitavissa olevilla kustannuksilla. Maksat vain siitä mitä käytät.

 

Olemme valmiina auttamaan yritystänne ottamaan ensimmäisen, toisen tai ehkä jo kolmannenkin askeleen kohti moderneja IT-palveluita.

Microsoft Azure

Microsoft Azure on valtava globaalisti hajautettu palvelu, joka tarjoaa IT-infraa, virtuaalipalvelimia sekä paljon muuta nykyaikaisesti ja ilman kertainvestointeja. Azure poikkeaa kuitenkin perinteisistä ratkaisuista hinnoittelullaan: maksat vain siitä kuinka paljon tai vähän resursseja käytät. Azure-palveluiden käyttöönotossa on kuitenkin paljon huomioitavaa, kuten esimerkiksi kokonaisarkkitehtuuri, hallintamallit, tietoturva ja palveluiden optimointi mahdollisimman kustannustehokkaaksi. 

Lue alta mitä Bitmore ja Azure voi tarjota yrityksellenne. 

 • Palvelimet ja kapasiteetti

  Azureen saadaan nopeasti rakennettua verkot, virtuaalipalvelimet ja tarvittavat yhteydet nykyiseen konesaliin. Azure tarjoaa myös tallennuskapasiteettiä. Molemmista maksetaan käytön mukaan, joten palvelimien seuranta ja optimointi on tärkeässä roolissa Azure-palveluiden käytössä.

  01

 • Azure AD identiteetti

  Azure AD on moderni tapa hallita käyttäjiä ja käyttöoikeuksia pilvestä. Azure AD:n avulla myös pilveen viedyt tunnukset ja data saadaan suojattua tehokkaasti esimerkiksi Multi-Factor Authenticationin (MFA) avulla. Azure AD on looginen jatke paikalliselle Active Directorylle. Jos käytössänne on Office 365, on teillä myös Azure AD.

  02

 • Microsoft Intune

  Intune on työasemien sekä mobiililaitteiden pilvipohjainen hallintaratkaisu. Intune tukee Windows 10 pohjaisten laitteiden lisäksi myös iOS ja Android laitteita. Intunen avulla hallitaan muun muassa laitteiden tietoturvakäytäntöjä ja päivityksiä sekä mahdollistetaan etätuki laitteille. Intunen avulla voidaan jaella myös sovelluksia laitteille. Intunea voi ajatella SCCM:ksi, mutta ilman paikallisia palvelimia, joten se sopii hyvin myös pienemmille yrityksille.

  03

 • Azure Site Recovery

  Azure Site Recovery mahdollistaa konesalin kahdennuksen ja nopean palautumisen katastrofitilanteissa. Olemassa olevat virtuaaliset tai fyysiset Windows ja Linux palvelimet voidaan replikoida Azuren pilveen, josta ne ovat nopeasti otettavissa käyttöön esim. laiterikon sattuessa.

  04

 • Windows Autopilot

  Windows Autopilot yksinkertaistaa Windows 10 päätelaitteiden käyttöönoton ja sen avulla säästetään IT:n sekä loppukäyttäjien aikaa. Käyttäjän kirjautuessa ensimmäistä kertaa uudelle työasemalla, rekisteröidään laite Azure AD:hen ja Intuneen. Yrityksen tietoturvapolitiikat, tarvittavat asetukset ja sovellukset tulevat käyttäjille automaattisesti ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä nopeasti, eikä paikallista infraa tarvita lainkaan.

  05

 • Enterprise Mobility + Security

  Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS), joka tunnettiin aiemmin nimellä Enterprise Mobility Suite, sisältää joukon palveluita, joilla muun muassa suojataan tietoa ja laitteita sekä hallitaan käyttäjiä ja käyttöoikeuksia. EMS:n paketin avulla mahdollistetaan muun muuassa Multi-Factor Authenticationin (MFA) ja kertakirjautumisen (SSO) käyttö lukuisissa eri sovelluksissa. Lisäksi palveluun kuuluu Intune ratkaisu päätelaitteiden hallintaan.

  06

Pilvi-infra kumppaninne

Bitmore on kumppani siirtämään järjestelmäsi Azureen tai vain osan niistä. Otamme yrityksellenne käyttöön uudet modernit hallinta- ja tietoturvapalvelut. Azuren palvelut voivat myös hyvin olla saumattomana jatkeena omalle konesalillesi tarjoten osan IT-ympäristösi kriittisistä palveluista tai lisätä siihen täysin uusia palveluita.

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita 020 703 2981

Olen lukenut ja hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen

Bitmore on työntekijöidensä omistama moderni sekä innovatiivinen pilviaikakauden IT-kumppani, yksittäisistä palveluista kokonaisvaltaiseen IT-infran täysulkoistukseen.

Y-tunnus: 2707904-6

Yhteystiedot:

Miestentie 9, 02150 Espoo

Seuraa meitä:

 • Bitmore - Facebook
 • Bitmore - Linkedin
 • Bitmore - Twitter
 • Bitmore - Instagram

Copyright © 2021 Bitmore Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Bitmore logo