top of page
Microsoft Azure- ja 365-pilvipalvelut

   SKAALAUTUVAT JA KETTERÄT   

Microsoft-pilvipalvelut.

Moderni IT-ympäristö, jossa vain pilvet ovat rajana

Microsoft Azure ja 365 - Modernit IT-palvelut Microsoftin pilvestä

Microsoft Azure yhdessä Microsoft 365:n kanssa muodostavat lyömättömän pilviekosysteemin yrityksen kokoon katsomatta. Palvelut mitä ennen tuotettiin omilta palvelimilta ja paikallisista konesaleista saadaan nyt paranneltuina versioina pilvipalveluna ilman ylläpidettäviä palvelimia. Useimmiten ei ole enää perusteltua syytä hankkia tai uusia omaa palvelinlaitteistoa tai ostaa kalliita lisenssejä, koska vastaava palvelu voidaan toteuttaa pilvestä nopeasti, skaalautuvasti ja ennakoitavissa olevilla kustannuksilla. 

 

Olemme valmiina auttamaan yritystänne ottamaan ensimmäisen, toisen tai ehkä jo kolmannenkin askeleen kohti moderneja pilvipohjaisia IT-palveluita.

Tutustu alta mitä Bitmore ja Microsoftin pilviekosysteemi voi tarjota yrityksellenne. 

Microsoft pilvi-infra kumppaninne

Siirretään yrityksenne IT-palvelut Microsoftin pilveen palanen kerrallaan ja saatte käyttöönne uudet modernit hallinta- ja tietoturvapalvelutAzuren tarjoamat palvelut voivat myös olla saumattomana jatkeena omalle konesalillesi huolehtien osasta IT-ympäristösi kriittisistä palveluista tarjoten samalla täysin uusia mahdollisuuksia liiketoiminnallenne.

Microsoft 365 -palvelut

Microsoft 365 on olennainen osa yrityksellenne tarjoamistamme palveluista ja se kulkee käsi kädessä Azure-palveluiden kanssa. Tarjoamme kokonaisvaltaisen paketin yrityksenne Microsoft 365-ympäristön käyttöönotosta tietoturvaan sekä jatkuvaan tukeen, ylläpitoon ja kehittämiseen. Saat hankittua meidän kautta myös tarvitsemanne Microsoft 365-palvelupaketit

◄ Takaisin
bottom of page