top of page

 Skaalautuvat ja ketterät 

Microsoft pilvi-infran palvelut

Vain pilvet ovat rajana

IT-infrapalveluita pilvestä

Useat sovellukset ovat jo siirtyneet pilveen ja SaaS eli Software as a Service -malliin. Lähitulevaisuudessa myös monet IT-palvelut tuotetaan pilvestä ja ne sulautuvat yhteen perinteisempien palveluiden kanssa. Useimmiten ei ole enää perusteltua syytä hankkia tai uusia omaa palvelinlaitteistoa tai ostaa kalliita lisenssejä, koska näitä saadaan pilvipalveluna halvalla, nopeasti, skaalautuvasti ja ennakoitavissa olevilla kustannuksilla. Maksat vain siitä mitä käytät.

 

Olemme valmiina auttamaan yritystänne ottamaan ensimmäisen, toisen tai ehkä jo kolmannenkin askeleen kohti moderneja IT-palveluita.

Microsoft Azure

Microsoft Azure on valtava globaalisti hajautettu palvelu, joka tarjoaa IT-infraa, virtuaalipalvelimia sekä paljon muuta nykyaikaisesti ja ilman kertainvestointeja. Azure poikkeaa kuitenkin perinteisistä ratkaisuista hinnoittelullaan: maksat vain siitä kuinka paljon tai vähän resursseja käytät. Azure-palveluiden käyttöönotossa on kuitenkin paljon huomioitavaa, kuten esimerkiksi kokonaisarkkitehtuuri, hallintamallit, tietoturva ja palveluiden optimointi mahdollisimman kustannustehokkaaksi. 

Lue alta mitä Bitmore ja Azure voi tarjota yrityksellenne. 

Pilvi-infra kumppaninne

Bitmore on kumppani siirtämään järjestelmäsi Azureen tai vain osan niistä. Otamme yrityksellenne käyttöön uudet modernit hallinta- ja tietoturvapalvelut. Azuren palvelut voivat myös hyvin olla saumattomana jatkeena omalle konesalillesi tarjoten osan IT-ympäristösi kriittisistä palveluista tai lisätä siihen täysin uusia palveluita.

◄ Takaisin
bottom of page