top of page

Jalat maassa, päät pilvissä.

Bitmore on työntekijöidensä 100% omistama moderni sekä innovatiivinen IT-kumppani ja ICT-infrastruktuuripalveluiden toimittaja. Meitä yhdistää kokemus sekä halu palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, nopeasti ja ketterästi. 

 

Bitmore nimi kuvastaa suoraan toimintatapaamme: teemme sekä tarjoamme aina vähän enemmän mitä asiakkaamme osaavat odottaa.

 

Henkilöstön hyvinvointi sekä hyvä henki heijastuu suoraan parempana palveluna ja tämä on yksi Bitmoren tärkeimmistä arvoista.

Emme rakasta rautaa ja tekniikka, vaan moderneja IT-palveluita, jotka hyödyttävät asiakkaitamme päivittäisessä liiketoiminnassa ja jotka tuovat parhaimmillaan kilpailuetua.

 

Tavoitteenamme on aina olla ennen kaikkea kumppani, osana asiakkaan liiketoimintaa. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä sekä pitkäjänteistä yhteistyötä kasvatten jatkuvasti ymmärrystä asiakkaidemme ydinliiketoiminnasta sekä sen erityistarpeista.

 

Kehitämme palveluitamme sekä osaamistamme määrätietoisesti emmekä ole sidoksissa toimittajiin tai tuotteisiin, vaan tarjoamme aina parhaan ratkaisun, joka tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme.

Bitmore = aina enemmän

Bitmore lukuina

2015

Perustettu

196

Kokemus vuosissa

2,5

Liikevaihto m€

58

Asiakasta

14

Työntekijät

79

Net Promoter Score

Mitä teemme?

Olemme IT-kumppani ja intohimona parhaimman palvelun tuottaminen asiakkaillemme. Modulaariset IT-ulkoistuspalvelumme kattavat PK-yrityksen koko IT-infrastruktuurin verkkopalveluista loppukäyttäjien tukipalveluun moderneja pilvipalveluita unohtamatta. Tarjoamme asiakkaillemme myös liiketoimintakriittisten palveluiden tai laitteiden 24/7 valvontaa ja häiriönhallintaa.

Suurille yrityksille tarjoamme konsultointia, näkemystä ja kokemusta IT-ympäristön kehittämisessä ja modernisoinnissa, käyttöönotto- ja migraatioprojekteissa tai esimerkiksi vaativissa vianselvitystapauksissa. 

Olemme Microsoftin Gold Certified Partner ja keskitymme tarjoamaan asiakkaillemme nykyaikaisia, innovatiivisia sekä mukautuvia Microsoftin pilvipalveluilta perinteisten ratkaisujen ohella. Erityisesti Microsoft 365 ja Azure ovat lähellä sydäntämme.

Panostamme myös tietoturvaan sekä jatkuvaan tietoturvapalveluidemme kehittämiseen. Tietoturvan merkitys on kasvanut ja tulee edelleen kasvamaan sovellusten sekä palveluiden siirtyessä pilvimaailmaan. Kiinnitämme tietoturvaan erityistä huomiota niin sisäisissä järjestelmissä ja prosesseissa kuin myös asiakkaillemme tarjottavissa palveluissa. 

Miksi Bitmore?

Lue alta mitä asiakkaamme ovat mieltä meistä ja palveluistamme.

Ihmiset Bitmoren takana

Olemme joukko Microsoftin sertifioimia asiantuntijoita ja meillä on useiden vuosien monipuolinen kokemus erilaisista IT-ympäristöistä, järjestelmien käyttöönotoista, migraatioista sekä niiden tuomista mielenkiintoisista haasteista ja IT:n sovittamisesta yhteen liiketoiminnan kanssa. Olemme työskennelleet aiemmin Suomen johtavissa IT-palvelutaloissa kuten Elisalla, Atealla, Telia Inmics-Nebulalla ja CGI:llä.

Yritys - Ihmiset
◄ Takaisin
bottom of page