top of page
Clouds - Blue.png

Modernit ja turvalliset

IT-palvelut yrityksille

Liiketoimintanne tukena ja turvana 24/7

Modernit liiketoimintaa tukevat IT-palvelut yrityksille

Bitmore-palvelut ovat joustavia, venyvät kriittisissä tilanteissa ja toteutamme ne aina positiivisella tekemisen meiningillä, ystävällisesti sekä henkilökohtaisesti.

 

Tarjoamme yrityksellenne edistyksellisiä IT-palveluita vuosien kokemukselle ja asiantuntemuksella. Tiedämme toimivimmat ratkaisut asiakkaiden vaihteleviin tarpeisiin, oli kyseessä loppukäyttäjätuki, perinteiset konesalipalvelut, tietoturva tai modernit Microsoft-pilvipalvelut.

 

Konsulttimme ja asiantuntijamme hoitavat käyttöönotot sekä migraatiot suunnittelun kautta toteutukseen ja dokumentointiin. Tarjoamme jatkuvia tuki- ja ylläpitopalveluita koko IT-ympäristöllesi tai vain tietylle osalle siitä. Valvomme järjestelmien toimintaa ja yrityksenne tietoturvaa sekä reagoimme hälytyksiin tarvittaessa 24x7.

Bitmoren IT-palvelut yrityksenne kivijalkana

Kokonaisuudessaan IT-palvelumme muodostavat vankan, mukautuvan ja turvallisen kivijalan, jonka päälle voitte rakentaa yrityksenne koko liiketoiminnan. Voitte jättää koko IT-infran Bitmoren osaaviin käsiin ja nauttia huolettomasti palvelusta.

◄ Takaisin
bottom of page