BITMORE REFERENSSI: 

TILISTAR OY

Tilistar Oy tarjoaa talous- ja palkkahallinnon palveluja 40 hengen voimin 30 vuoden kokemuksella. Toimistot sijaitsevat Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa ja Vantaalla. 

 

Tilistar oli tehnyt yhteistyötä Bitmoressa työskentelevien ammattilaisten kanssa jo pidempään.  Tietohallintopäällikkö Merja Raivio kertoo: ”Kun Bitmore perustettiin, meistä tuntui luontevalta jatkaa yhteistyötä luottamiemme ammattilaisten kanssa ja siirtyä Bitmoren asiakkaaksi. Me Tilistarissa panostamme asiakkaidemme laadukkaaseen ja henkilökohtaiseen palveluun ja vaadimme samanlaista palvelua Bitmorelta. Saamme heiltä hyvin ammattimaista ja ihmisläheistä palvelua.” 

IT-ympäristön perusteellinen uudistus

Bitmoren jatkuvat IT-palvelut

Tilistar on ulkoistanut Bitmorelle koko IT-ympäristönsä ja Office 365 -palvelun tuen, ylläpidon, hallinnan sekä valvonnan. Tilistarin toimiala asettaa erityisvaatimuksia tietoturvan osalta ja näihin on vastattu Bitmoren keskitetyn hallintapalvelun avulla. Palvelu kattaa muun muassa käyttöjärjestelmien ja eri sovellusten tietoturvapäivitykset sekä kattavan tietoturvaohjelmiston. Tilistarin palvelimet ovat turvallisessa konesalissa ja niiden varmistukset ajetaan vahvasti salattuna toiseen fyysiseen sijaintiin. Bitmore tarjoaa Tilistarille myös Citrix-etäkäyttöpalvelun, 24x7 valvonnan ja tuen palvelimille sekä kriittisille verkkolaitteille.

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita 020 703 2981

Olen lukenut ja hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen

Bitmore on työntekijöidensä omistama moderni sekä innovatiivinen pilviaikakauden IT-kumppani, yksittäisistä palveluista kokonaisvaltaiseen IT-infran täysulkoistukseen.

Y-tunnus: 2707904-6

Yhteystiedot:

Miestentie 9, 02150 Espoo

Seuraa meitä:

  • Bitmore - Facebook
  • Bitmore - Linkedin
  • Bitmore - Twitter
  • Bitmore - Instagram

Copyright © 2019 Bitmore Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Bitmore logo