top of page

BITMORE REFERENSSI: 

TILISTAR OY

Tilistar Oy

Tilistar Oy tarjoaa talous- ja palkkahallinnon palveluja 40 hengen voimin 30 vuoden kokemuksella. Toimistot sijaitsevat Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa ja Vantaalla. 

 

Tilistar oli tehnyt yhteistyötä Bitmoressa työskentelevien ammattilaisten kanssa jo pidempään.  Tietohallintopäällikkö Merja Raivio kertoo: ”Kun Bitmore perustettiin, meistä tuntui luontevalta jatkaa yhteistyötä luottamiemme ammattilaisten kanssa ja siirtyä Bitmoren asiakkaaksi. Me Tilistarissa panostamme asiakkaidemme laadukkaaseen ja henkilökohtaiseen palveluun ja vaadimme samanlaista palvelua Bitmorelta. Saamme heiltä hyvin ammattimaista ja ihmisläheistä palvelua.” 

IT-ympäristön perusteellinen uudistus

Tilistarin Hyvinkään toimiston muuton yhteydessä IT-ympäristö päätettiin uudistaa perusteellisesti. Vanhoista omista fyysisistä palvelimista luovuttiin ja tilalle rakennettiin uudet virtuaalipalvelimet Bitmoren tarjoamaan ulkoiseen konesaliin. Samalla eri palvelimien toimintoja järkeistettiin ja niiden määrä saatiin minimoitua. Sähköpostipalvelut siirrettiin Office 365 -ratkaisuun ja luovuttiin vanhasta Exchange-sähköpostipalvelusta ja palvelimesta. Lisäksi perinteisen varmistusratkaisun tilalle vaihdettiin moderni varmistuspalvelu salattuun Bitmoren pilvikapasiteettiin.

Merja Raivio kiteyttää: ”IT-ympäristön vaihto oli mittava projekti, mutta Bitmore hoiti valmistelut etukäteen niin hyvin, että henkilökunnalle käyttökatkos oli minimaalinen. Kaikki meni näppärästi ja sujuvasti. Saimme myös koulutusta ja tukea uusiin toimintoihin.”

Bitmoren jatkuvat IT-palvelut

Tilistar on ulkoistanut Bitmorelle koko IT-ympäristönsä ja Office 365 -palvelun tuen, ylläpidon, hallinnan sekä valvonnan. Tilistarin toimiala asettaa erityisvaatimuksia tietoturvan osalta ja näihin on vastattu Bitmoren keskitetyn hallintapalvelun avulla. Palvelu kattaa muun muassa käyttöjärjestelmien ja eri sovellusten tietoturvapäivitykset sekä kattavan tietoturvaohjelmiston. Tilistarin palvelimet ovat turvallisessa konesalissa ja niiden varmistukset ajetaan vahvasti salattuna toiseen fyysiseen sijaintiin. Bitmore tarjoaa Tilistarille myös Citrix-etäkäyttöpalvelun, 24x7 valvonnan ja tuen palvelimille sekä kriittisille verkkolaitteille.

Merja Raivio jatkaa: ”Toimintamme Bitmoren kanssa on jatkuvaa oman työskentelymme kehittämistä, yhteistyössä Bitmoren asiantuntijoiden kanssa. He ovat auttaneet meitä hankkimaan tehokkaat työvälineet oikeaan ympäristöön. Olemme oppineet käyttämään työasemia järkevästi ja ottamaan hyödyn uusista omainaisuuksista. Saamme heiltä hyviä kehitysehdotuksia ja koulutusta. Bitmoren ammattitaito tulee esille kaikessa toiminnassa. Uskallamme myös kysyä niin sanottuja tyhmiä kysymyksiä, joihin saamme ymmärrettäviä vastauksia. Bitmore on osaava ja luotettava kumppani. Suosittelen.”

◄ Takaisin
bottom of page