top of page
Hotel Helka taidetta
Hotel Helka

BITMORE ASIAKASTARINA 
Hotel Helka

Hotel Helka on Helsingin Kampissa sijaitseva historiallinen hotelli, joka on avannut ovensa jo vuonna 1969. Nykyään Hotel Helkan palveluihin kuuluu majoituksen lisäksi pienimuotoista kokous- ja ravintolatoimintaa.

 

“Arkkitehti Wivi Lönnin suunnitteleman Hotel Helkan kiinteistö on iäkäs, sillä se on rakennettu jo vuonna 1928. Nykyään historiallisen hotellin kantavana teemana on suomalainen muotoilu sekä yhdenvertaisuus. Yhdenvertaisuus on meille Hotel Helkassa todella tärkeää”, kuvailee hotellipäällikkö Thomas Högdahl.

 

Katso video tai lue asiakastarina alta!

Kokonaisvaltaiset IT-palvelut hotellin toiminnan kivijalkana

Hotel Helkan toiminnasta vastaa pienikokoinen tiimi, minkä vuoksi hotellin IT-palvelut ovat kokonaisuudessaan ulkoistettu pitkäaikaiselle yhteistyökumppanille Bitmorelle. Bitmoren vastuulla ovat kaikki Helkan IT-asiat mukaan lukien Microsoft 365- ja Azure -ympäristöt, vastaanoton tietokoneet, palvelimet, verkkoyhteydet sekä tietoturva. Langaton verkko on toteutettu kokonaisvaltaisena palveluna, johon sisältyy laitteiden lisäksi kaikki tuki- sekä ylläpitotyö helposti budjetoitavalla kiinteällä kuukausihinnalla.

“Viime aikoina Bitmore on auttanut meitä ottamaan käyttöön Microsoft 365 -pilvipalvelut, mikä on auttanut hotellin arjen pyörittämisessä merkittävästi. Yhteistyössä Bitmoren kanssa olemme myös rakentaneet hotelliin langattoman vierasverkon. Kohde on haastava, sillä kyseessä on vanha rakennus ja verkon käyttöaste on korkea. Bitmoren tuella saimme kuitenkin rakennettua hotelliin hyvän ja toimivan Wi-Fi-verkon, joka on arvioitu Helsingin hotelleista parhaaksi hotelwifitest.com -sivustolla”, Högdahl kertoo

Thomas Högdahl - Hotel Helka

Hotellipäällikkö Thomas Högdahl

Luotettava IT-kumppani ylittää odotukset

Högdahlin mukaan yhtiöiden pitkäaikainen kumppanuus perustuu luottamukseen sekä välittömään kanssakäymiseen. Yhteistyö on luonut vahvan tunteen siitä, että apua on saatavilla tilanteesta riippumatta.

 

“Bitmoren kanssa työskentely ja kommunikointi on helppoa. Kivointa yhteistyössä on ehdottomasti tutut ihmiset, joihin voimme olla yhteydessä samalla tapaa kuin kavereihin. Meille voi tulla akuutteja tarpeita, jotka vaativat kumppanilta nopeaa reagointia. Bitmorelta saamme apua välittömästi päivästä tai vuorokauden ajasta riippumatta”, tiivistää Högdahl.

 

Bitmore on vakuuttanut Hotel Helkan rautaisella ammattitaidolla sekä moderneilla IT-ratkaisuilla. Högdahl uskoo, että digitaalisuuden lisääntyessä yhteistyö Bitmoren kanssa tulee entisestään tiivistymään.

 

 

Bitmoren asiakastarina - Hotel Helka - Thomas Högdahl

“Voisin suositella Bitmorea kelle tahansa. Pidän erityisesti siitä, ettei minun tarvitse olla IT-guru asioidessani heidän kanssaan. Bitmoren porukka osaa kertoa asioista sillä tavalla, että tavallinenkin tallaaja ne ymmärtää. He myös oma-aloitteisesti tarjoavat meille sellaisia ratkaisuja, mitä en itse edes osaa pyytää”, Högdahl kiittelee.

Bitmore vastaan Hotel Helkan tärkeistä IT-palveluista

  • IT-tukipalvelut 24/7

  • Päätelaitteiden keskitetty hallinta

  • Langaton verkko palveluna

  • Lähiverkon hallinta ja valvonta

  • Microsoft 365- ja Azure-ympäristön hallinta

  • Konesalipalvelut sekä palvelimien hallinta ja valvonta

  • Kattavat tietoturvapalvelut päätelaitteille, verkolle, palvelimille ja Microsoft 365 -ympäristölle

  • Helkan IT-ympäristön jatkuva kehitys ja konsultointi

◄ Takaisin
bottom of page