KONSULTOINTI- JA ASIANTUNTIJAPALVELUT

Aina enemmän tietoa ja taitoa

Tarjoamme konsultointi- ja asiantuntijapalveluita, kun kaipaat apua päivittäisten IT-asioiden hoitamiseen tai kun edessäsi on uusi vaativa käyttöönotto, järjestelmän päivitys tai esimerkiksi palvelinten siirto konesalista toiseen.

 

Osaamistamme hyödyntäviä asiakkaitamme ovat pienet paikalliset yritykset aina globaaleihin tuhansien työasemien ja kymmenien toimipisteiden organisaatioihin.

Asiantuntijasta arkkitehtiin

Näkemystä ja kokemusta

Emme tarjoa ainoastaan resursseja vaan ihmisiä, osaamista ja kokemusta.

Konsulttimme ja arkkitehtimme tuovat näkemystä ja kokemusta IT-projektien suunnitteluun sekä toteuttamiseen, mutta myös ratkaisuja arjen haasteisiin ja apuja vaativiin vianselvityksiin. Halutessa auditoimme nykyisen järjestelmäsi sekä tarjoamme selkeän raportin kehitysehdotuksien ja huomioitavien asioiden kera.

 

Asiantuntijamme ratkaisevat päivittäin ongelmia ja huolehtivat, että ne eivät toistu enää jatkossa. Ylläpitävät järjestelmiä ja tekevät toivottuja muutoksia huolellisesti testattuna. Ulkoistamalla päivittäisiä rutiineja asiantuntijoillemme vapautat omat työntekijäsi liiketoimintasi kehittämiseen.

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita 020 703 2981

Olen lukenut ja hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen

Bitmore on työntekijöidensä omistama moderni sekä innovatiivinen pilviaikakauden IT-kumppani, yksittäisistä palveluista kokonaisvaltaiseen IT-infran täysulkoistukseen.

Y-tunnus: 2707904-6

Yhteystiedot:

Miestentie 9, 02150 Espoo

Seuraa meitä:

  • Bitmore - Facebook
  • Bitmore - Linkedin
  • Bitmore - Twitter
  • Bitmore - Instagram

Copyright © 2021 Bitmore Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Bitmore logo