top of page
  • Writer's pictureBitmore

Taxi Point valitsi Bitmoren IT-kumppanikseen

Taksiliikenteen ohjauspalveluita ja teknisiä infrastruktuureja tarjoava suomalainen Taxi Point valitsi IT-kumppanikseen Bitmoren. Toimiva IT-ympäristö on Taxi Pointin liiketoiminnan ytimessä, joten edellytyksenä oli löytää luotettava ja pitkäaikainen IT-kumppani, joka kykenee tuottamaan yrityksen tarvitsemat vaativammatkin erityisratkaisut.


Asiakastarina - Taxi Point
Taxi Point vastaa mm. Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Helsingin Sataman taksiliikenteen koordinoinnista ja teknisestä toteutuksesta. Ympärivuorokautinen liikenteenohjaus takaa saumattoman palvelukokemuksen kuluttajille ja taksinkuljettajille.

Taxi Point vakuuttui Bitmoren palvelumallista

Taxi Pointin ja Bitmoren yhteistyö alkoi, kun Taxi Point lähti hakemaan uutta IT-kumppania, joka pystyisi vastaamaan yrityksen kokonaisvaltaiseen palvelutarpeeseen, johon kuuluu osana muun muassa 24/7-tuki sekä erilaiset liiketoimintakriittiset IT-ratkaisut.


Bitmore oli entuudestaan tuttu toimija Taxi Pointin ICT-päällikkö Jussi Taskiselle ja yhteisten keskustelujen myötä selvisi pian, että Bitmore olisi profiililtaan juuri sopiva kumppani, joka pystyisi tuottamaan Taxi Pointin tarvitsemat palvelut.


​"Meillä on aika paljon vaativiakin erityistarpeita ja pohdimme sopivaa tekijää, jolla olisi osaamista vastata niistä. Sain suosituksia Bitmoresta usealta eri taholta, että uskalsin lähteä olemaan yhteydessä. Aika pian pääsimmekin yhteisymmärrykseen meidän tarpeistamme ja lopulta sopimukseen yhteistyön aloittamisesta", Taskinen kertoo.


​Bitmore vastaa tällä hetkellä Taxi Pointin kokonaisvaltaisesta IT-infran hallinnasta ja valvonnasta (24/7), aina kapasiteetti- ja pilvipalveluihin sekä Microsoft 365 -ympäristön varmistuksiin ja lisensointeihin. Jussi Taskisen mukaan siirtymä uuteen kumppanuuteen sujui hallitusti ja hän on tyytyväinen siitä, miten yhteinen taival on lähtenyt liikkeelle.


Olen todella iloinen, että valitsimme yhteistyökumppaniksi Bitmoren. Koen, että olemme löytäneet kumppanin, jonka kanssa yhteistyö jatkuu vielä pitkään. -Jussi Taskinen


9 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Commenting has been turned off.
◄ Takaisin
bottom of page