top of page
  • Writer's pictureBitmore

Asiakastarina: Power Apps-sovellus helpottaa Rotatorin päivittäistä työtä

Vuonna 1954 perustettu perheyritys Rotator on yksi vanhimmista koneiden ja laitteiden maahantuontiyrityksistä Suomessa. Valtakunnallisesti toimivalle Rotatorille asiakkaiden kilpailukyvyn mahdollistaminen on kunnia-asia, ja yritys takaa asiakkailleen huippuluokkaisten koneiden lisäksi myös kokonaisvaltaiset jälkipalvelut. Takuutöiden kirjaamisessa Rotator hyödyntää Bitmoren tarjoamaa Microsoft Power Appsilla kehitettyä mobiilisovellusta, joka tekee dokumentoinnista tarkkaa ja nopeaa.


Power Appsilla luotu takuutyösovellus säästää aikaa ja tuo tarkkuutta dokumentointiin


Uusi takuutyösovellus luotiin Rotatorin tarpeisiin Microsoft Power Appsilla, joka oli yritykselle tuttu ympäristö jo entuudestaan. Mobiilisovellukseen koodattiin ainoastaan yrityksen liiketoiminnan kannalta olennaiset asiat, mikä tekee applikaatiosta erittäin käyttäjäystävällisen.


Takuutyösovellus helpottaa Rotatorin päivittäistä toimintaa tarjoamalla ajantasaiset ja riittävät tiedot takuutyöilmoituksen tekemiseen. Moderni mobiilisovellus säästää käyttäjän aikaa ja kulkee näppärästi mukana työmaalta toiseen.


“Aikaisemmin takuutyöt päästiin kirjaamaan työmääräimelle vasta työn päätyttyä, yleensä toimipaikalla. Tällöin asiakas sai ainoastaan lyhyen kuvauksen tehdystä työstä ja havaitusta takuuviasta. Nykyään meillä on käytössämme Bitmoren takuutyösovellus, minkä ansiosta dokumentointi hoituu reaaliaikaisesti. Sovelluksen avulla voimme myös ottaa eri työvaiheista kuvia ja tarjota asiakkaalle entistä tarkempaa dokumentointia”, kertoo Pirkkalan kenttähuollossa työskentelevä Jari Alanen.

Jari Alanen
Jari Alanen

Bitmore tarjoaa kaikki IT-palvelut saman katon alta


Rotator on tyytyväinen tiiviiseen yhteistyöhön Bitmoren kanssa, joka kehittyy jatkuvasti uusien IT-hankkeiden myötä. Asiantunteva kumppani osaa ennakoida tarpeita ja tarjota oikeita ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseksi. Bitmore toimii Rotatorin luotettavana kumppanina huolehtimalla kokonaisvaltaisesti talon IT-palveluista.


Marko Heikkilä
Marko Heikkilä

“Yhteistyö Bitmoren kanssa jatkuu myös tulevaisuudessa vahvana. Viime aikoina kumppanuuden painoarvo on ollut enemmän tietoturvan kehittämisessä, mutta jatkossa tulemme laajentamaan Power Appsin käyttöä entisestään. On ollut ilo huomata, kuinka Bitmore on kehittynyt kokonaisvaltaiseksi IT-kumppaniksi. Bitmore ymmärtää meidän liiketoimintamme tarpeet ja pystyvät auttamaan Microsoft 365 -palvelujen, IT-infrapalvelujen ja tietoturvan lisäksi liiketoimintamme digitalisaatiossa sekä tehostamisessa. Heille on tullut lisää moniosaavia IT-alan ammattilaisia, jotka löytävät asiakkaiden tarpeisiin aina oikeat ratkaisut. Voin lämpimästi suositella Bitmorea myös muille heidän luotettavuuden ja ammattitaidon ansiosta”, Rotatorin Business Controller Marko Heikkilä kiittelee.55 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


◄ Takaisin
bottom of page