top of page

AVOIN TYÖPAIKKA

Myyntipäälliköksi Bitmorelle

Etsimme erityisesti uusmyynnistä syttyvää myyntipäällikköä löytämään asiakkaiden vaihteleviin tarpeisiin sopivimmat IT-ratkaisut ja palvelut sekä auttamaan strategiamme mukaisen kasvumme toteutumisessa.

Keitä olemme ja mitä teemme?

Bitmore on työntekijöidensä 100% omistama moderni sekä innovatiivinen IT-kumppani ja IT-infra-, pilvi- ja tietoturvapalveluiden asiantuntija. Meitä yhdistää kokemus sekä halu palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, nopeasti ja ketterästi. Bitmore nimi kuvastaa suoraan toimintatapaamme: teemme sekä tarjoamme aina vähän enemmän, mitä asiakkaamme osaavat odottaa. Henkilöstön hyvinvointi sekä hyvä henki heijastuu suoraan asiakkaillemme parempana palveluna ja tämä on yksi Bitmoren tärkeimmistä arvoista.

 

Emme rakasta rautaa ja tekniikkaa, vaan moderneja IT-palveluita, jotka hyödyttävät asiakkaitamme päivittäisessä liiketoiminnassa ja tuovat parhaimmillaan kilpailuetua.

 

Tavoitteenamme on aina olla ennen kaikkea kumppani, osana asiakkaan liiketoimintaa. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä sekä pitkäjänteistä yhteistyötä kasvattaen jatkuvasti ymmärrystä asiakkaidemme ydinliiketoiminnasta sekä sen erityistarpeista. 

 

Tarjoamme työskentely-ympäristön, jossa pääset kehittymään ja kehittämään osana kasvavaa IT-yritystä. Kulttuuri on meille bitmorelaisille kaikki kaikessa ja vaalimme vahvaa arvopohjaamme, jonka päälle koko toimintamallimme sekä myös tulevaisuutemme rakentuu: Rehellisyys, yhdessä onnistuminen sekä uteliaisuus ja jatkuva oppiminen. Lue lisää kulttuuristamme lataamalla Bitmoren kulttuurikäsikirja (PDF).

Ratkaisukeskeinen myyntipäällikkö

Etsimme erityisesti uusmyynnistä syttyvää ratkaisukeskeistä myyntipäällikköä auttamaan strategiamme mukaisen kasvumme toteutumisessa. Toivomme, että motivoidut erityisesti asiakkaidemme liiketoiminnallisten tarpeiden kääntämisestä IT-hankkeiksi sekä asiakkaidemme päivittäisten IT-haasteiden ratkaisemisesta tarjoamiemme palveluiden avulla.

 

Olet avainasemassa rakentamassa strategiamme mukaista kaupallista menestystä tuleville vuosille ja toivommekin, että olet kiinnostunut myynnin lisäksi tuomaan myös palvelukehityksellistä näkökulmaa asiakkaistamme kehittääksemme toimintaamme jatkuvasti. 

Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, mutta toivomme että motivaatiosi on kohdallaan sekä erityisesti halu oppia jatkuvasti uutta. Olemme tiivis 17 hengen kasvava yritys ja saat aina kaiken tarvitsemasi tuen myyntihankkeissa onnistuaksesi. 

Saatat olla juuri valmistunut, opintojesi ohella myyntityötä tehnyt tulevaisuuden myyntijohtaja tai jo kannuksia hankkinut B2B-ratkaisumyynnin moniosaaja.

Toivomme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta myynnistä ja uusasiakashankinnasta, erityisesti kokemus B2B -ratkaisumyynnistä katsotaan eduksi

  • Intohimoa löytää ratkaisuja asiakkaidemme päivittäisiin IT-haasteisiin ja kehityshankkeisiin

  • Vahva tahtotilanne ja halu ratkoa asiakkaiden arjen haasteita IT-palveluiden avulla

  • Ymmärrystä tai vähintäänkin kovaa halua oppia IT-ratkaisuista, tietoturvasta ja palveluista (erityisesti Microsoftin pilviratkaisuista kuten Microsoft 365 ja Azure)

  • Kiinnostusta teknologia-alaa ja IT-ratkaisuja kohtaan

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Bitmore työpaikkana

Voit luottaa, että meillä kaveria aidosti autetaan ja saat tukea, kun sitä tarvitset. Asiakkaidemme kanssa meillä on pitkät ja hyvät suhteet, joten yhteistyö on sujuvaa. Näistä haluamme pitää myös jatkossa kiinni.

 
Meillä työsuhde-edut ovat kunnossa. Tarjoamme työntekijöillemme toimivan työterveyshuollon lisäksi tavallista laajemman vakuutusturvan ja myös muun muassa hammashoitoa tuetaan. Lounas- ja puhelinetu kuuluvat tietysti myös kaikille työntekijöille sekä mahdollisuus liikunta- ja virike-etuun. Bitmore myös kustantaa työntekijöidensä nettiliittymät. Toimistolla käy säännöllisesti hieroja ja tarvittaessa voi rentoutua myös hierontatuolissa. Toimiston jääkaapista löytyy tiimiläisten makujen ja mieltymysten mukaista pientä purtavaa ja juotavaa. 


Tiimin kesken järjestetään muutaman kerran vuodessa yhteistä virkistäytymistä, tietysti firman piikkiin. Monet bitmorelaiset käyvät toimistolla myös pelaamassa konsolipelejä tai katsomassa elokuvia perheensä kanssa työajan ulkopuolella. 

Mitä tarjoamme sinulle:

  • Tarjoamme sinulle yhteisöllisen tiimin ja tuen, jossa kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen esimerkiksi koulutusten ja sertifikaattien merkeissä.

  • Kokemukseesi pohjautuvan kuukausittaisin pohjapalkan, suoriutumiseesi perustuvan myyntibonuksen sekä kattavat työsuhde-edut.

  • Tarjoamme myös joustavat työmahdollisuudet ja työtä voit tehdä niin etänä kuin viihtyisissä toimitiloissamme Espoon Keilaniemessä.

Heräsiko kiinnostuksesi? 

Jos sinulla on halua kehittyä ja auttaa asiakkaita hyvässä seurassa ja haluat uudeksi bitmorelaiseksi, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si 19.5.2024 mennessä osoitteeseen: rekry@bitmore.fi.

 

Lisätietoa tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Bitmoren kaupalliseen johtajaan:

Jani Meuronen

jani.meuronen@bitmore.fi

+358 40 861 9406

◄ Takaisin
bottom of page