top of page
  • Writer's pictureBitmore

Asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset


Bitmoren asiakastyytyväisyys on jälleen erinomaisella tasolla huhti-toukokuussa 2021 tehdyn kyselyn mukaan. Vastausten perusteella asiakkaamme ovat erityisen tyytyväisiä meidän joustavaan, asiantuntevaan ja henkilökohtaiseen palveluun kuten aiempina vuosinakin. Työskentelyn helppous Bitmoren asiantuntijoiden kanssa oli huikea 4,8 (asteikko 1-5). Kysely lähetettiin asiakkaidemme IT-yhteyshenkilöille ja/tai päättäjille.


Kaikkien vastausten keskiarvo oli 4,5 (asteikko 1-5), Net Promotore Score 94 (-100 - 100) sekä hinta-laatusuhde 8,3 (asteikko 1-10). Kaikki tulokset löydät täältä.


Erittäin positiivisesta palautteesta huolimatta olemme tunnistaneet asioita, jotka vaativat kehitystä ja parantamista toiminnassamme. Saamamme palaute auttaa meitä jatkamaan työtämme entistä määrätietoisemmin asiakkaidemme toivomaan suuntaan ja parantamaan palveluitamme entisestään.


Kiitos palautteesta ja onnea arvonnan voittajalle


Kaikkien vastanneiden kesken arvottiin yksi Microsoft Surface Pro 7 tablettitietokone ja onnekas oli tänä vuonna Timo Partanen (Alexandria Pankkiiriliike Oyj). Paljon onnea voittajalle ja paljon kiitoksia kaikille vastanneille!


Lue tarkat tulokset ja asiakkaidemme kommentit sekä kokemukset palveluistamme täältä.


100 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


◄ Takaisin
bottom of page