top of page
  • Writer's pictureBitmore

Tiedote: Bitmoren toimitusjohtaja Niclas Qvick jättää yhtiön

Bitmore Oy:n toimitusjohtaja Niclas Qvick siirtyy sivuun toimitusjohtajan tehtävästään ja yrityksen päivittäisestä toiminnasta, mutta jatkaa yhtiön osakkaana. Niclaksen viimeinen työpäivä on 1.12.2020. Bitmoren hallitus käynnistää välittömästi uuden toimitusjohtajan hakuprosessin. Toimitusjohtajan vastuulla olevista tehtävistä vastaa toistaiseksi Vesa Takkinen hallituksen tukemana. Vesa on yksi Bitmoren perustajista ja toiminut myös hallituksen puheenjohtajana 2015-2019.


Bitmoren hallituksen puheenjohtaja Miko Saastamoinen: ”Niclas on menestyksekkäästi ja määrätietoisesti ohjannut Bitmorea eteenpäin yli viiden vuoden ajan sekä suurella panoksellaan mahdollistanut yrityksen vakaan ja kannattavan kasvun. Haluan henkilökohtaisesti sekä myös koko Bitmoren puolesta kiittää Niclasta hienoista yhteisistä vuosista ja toivottaa hyvää jatkoa sekä paljon onnea tulevaisuuteen.”


Niclas Qvick: ”Haluan toivottaa Bitmorelle paljon onnea ja menestystä sekä kiittää suuresti kaikkia Bitmoren asiantuntevia ja erittäin sitoutuneita työntekijöitä, mahtavia Asiakkaitamme sekä asiantuntevia yhteistyökumppaneitamme menneistä vuosista. Yhdessä olemme saaneet luotua Bitmoren menestystarinan, tästä kiitos kaikille. Mutta nyt on tullut aika huilata hetki, latailla akkuja sekä miettiä tulevaisuuden suunnitelmia, ja sitä mitä haluaa ’isona tehdä’.”


Lisätietoja asiasta:

Miko Saastamoinen

hallituksen puheenjohtaja, Bitmore Oy

p. 050 357 9781

miko.saastamoinen@bitmore.fi


Vesa Takkinen

liiketoimintajohtaja, Bitmore Oy

p. 040 901 1582

vesa.takkinen@bitmore.fi


1 260 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


◄ Takaisin
bottom of page