• Bitmore

Tiedote: Bitmoren toimitusjohtaja Niclas Qvick jättää yhtiön

Bitmore Oy:n toimitusjohtaja Niclas Qvick siirtyy sivuun toimitusjohtajan tehtävästään ja yrityksen päivittäisestä toiminnasta, mutta jatkaa yhtiön osakkaana. Niclaksen viimeinen työpäivä on 1.12.2020. Bitmoren hallitus käynnistää välittömästi uuden toimitusjohtajan hakuprosessin. Toimitusjohtajan vastuulla olevista tehtävistä vastaa toistaiseksi Vesa Takkinen hallituksen tukemana. Vesa on yksi Bitmoren perustajista ja toiminut myös hallituksen puheenjohtajana 2015-2019.


Bitmoren hallituksen puheenjohtaja Miko Saastamoinen: ”Niclas on menestyksekkäästi ja määrätietoisesti ohjannut Bitmorea eteenpäin yli viiden vuoden ajan sekä suurella panoksellaan mahdollistanut yrityksen vakaan ja kannattavan kasvun. Haluan henkilökohtaisesti sekä myös koko Bitmoren puolesta kiittää Niclasta hienoista yhteisistä vuosista ja toivottaa hyvää jatkoa sekä paljon onnea tulevaisuuteen.”


Niclas Qvick: ”Haluan toivottaa Bitmorelle paljon onnea ja menestystä sekä kiittää suuresti kaikkia Bitmoren asiantuntevia ja erittäin sitoutuneita työntekijöitä, mahtavia Asiakkaitamme sekä asiantuntevia yhteistyökumppaneitamme menneistä vuosista. Yhdessä olemme saaneet luotua Bitmoren menestystarinan, tästä kiitos kaikille. Mutta nyt on tullut aika huilata hetki, latailla akkuja sekä miettiä tulevaisuuden suunnitelmia, ja sitä mitä haluaa ’isona tehdä’.”


Lisätietoja asiasta:

Miko Saastamoinen

hallituksen puheenjohtaja, Bitmore Oy

p. 050 357 9781

miko.saastamoinen@bitmore.fi


Vesa Takkinen

liiketoimintajohtaja, Bitmore Oy

p. 040 901 1582

vesa.takkinen@bitmore.fi


516 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita 020 703 2981

Olen lukenut ja hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen

Bitmore on työntekijöidensä omistama moderni sekä innovatiivinen pilviaikakauden IT-kumppani, yksittäisistä palveluista kokonaisvaltaiseen IT-infran täysulkoistukseen.

Y-tunnus: 2707904-6

Yhteystiedot:

Miestentie 9, 02150 Espoo

Seuraa meitä:

  • Bitmore - Facebook
  • Bitmore - Linkedin
  • Bitmore - Twitter
  • Bitmore - Instagram

Copyright © 2020 Bitmore Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Bitmore logo