top of page
  • Writer's pictureBitmore

Bitmoren langattoman verkon ratkaisut - Työtehoa ja tietoturvaa


Toimiva langaton verkko on yksi suurimmista työtehoon positiivisesti vaikuttavista tekijöistä. Langattoman verkon toimimattomuus taas on asia, joka turhauttaa työntekijöitä asemasta riippumatta. Miten toimimaton WLAN-verkko korjataan ja samalla pidetään tietoturvallisuudesta huolta, siihen voi olla montakin vaihtoehtoa. Mistä ongelmat johtuvat – sen voi selvittää nopeastikin.


F-secure Radar

Bitmore tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun

Langattoman verkon toimivuus ja tietoturvallisuus selvitetään mittauksella ja kartoituksella, jossa käytännössä selvitetään:

• Optimaaliset paikat tukiasemille • Onko käytössä oikeanlaiset yrityskäyttöön tarkoitetut laitteet • Tarkoituksenmukaiset kaapeloinnit, konfiguroinnit, verkkokytkimet ja palomuuri • Onko verkon tietoturva ajan tasalla


WLAN Ekahau mittaus

Bitmore mittaa WLAN-verkon toimivuutta Ekahau Sidekick -analyysityökalun avulla. Se on toimialan modernein laitteisto, joka tekee tarvittavan analyysin nopeasti ja tarkasti. Analyysistä muodostuu visuaalisesti selkeä ja helposti ymmärrettävä raportti.

Bitmoren kokonaisvaltaiseen palveluun kuuluvat mittauksen ja kartoituksen lisäksi mm. kaapeloinnit, asennukset, varsinainen käyttöönotto sekä laitteiden hallinta, valvonta ja päivitykset pilvipalveluna. Ja monesta muusta palveluntarjoajasta poiketen, tuki ja ylläpito tietenkin 24/7.


Töölö Gym WLAN-verkko

Moni Bitmoren asiakas on saanut piinaavan verkko-ongelman ratkaistua muutamassa päivässä ja yksi näistä on Töölö GYM. Töölö GYMin tilojen järeät kiviseinät ja sokkeloiset tilat aiheuttivat kuuluvuusongelmia ja murheita työntekijöille sekä asiakkaille. Lue miten ratkaisimme Töölö GYM:n WLAN-verkon ongelmat täältä >>

Kutsu meidät käymään – Laitamme yrityksenne verkkoyhteydet kuntoon

Älä enää anna toimimattoman verkkoyhteyden häiritä työntekijöittesi päivittäistä työntekoa tai asiakkaittesi viihtyvyyttä. Kutsu asiantuntijamme käymään ja selvitetään ensitapaamisella mistä homma kiikastaa.

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme pian yhteydessä.

138 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
◄ Takaisin
bottom of page