top of page
  • Writer's pictureBitmore

MICROSOFT PARTNER - GOLD DATACENTERMicrosoft kulta kumppani

Olemme saavuttaneet "Microsoft Partner - Gold Datacenter" -kompetenssin. Olemme nyt kaksinkertainen Microsoftin kultakumppani!

Gold Datacenter -Kompetenssi on osoitus, että Bitmorella on kyky ja osaaminen rakentaa kustannustehokkaita ja skaalautuvia konesaliratkaisuja asiakkailleen. Tämä on myös osoitus vahvasta Microsoftin Azure osaamisesta ja erilaisten Hybrid Cloud ratkaisujen toteutuksesta, joissa osa palveluista ajetaan asiakkaan omilla palvelimilla, Bitmoren konesalissa tai Microsoftin Azure-palvelussa. Asiantuntijoillamme on myös lukuisia sertifikaatteja todistuksena Microsoftin palvelintuotteiden laaja-alaisesta osaamisesta.

Tarjoamme asiakkaillemme ketteriä konesalipalveluita Suomesta ja Microsoftin Azure-palvelusta. Palveluumme kuuluu suunnittelun ja käyttöönoton lisäksi myös jatkuvat tuki- ylläpito- ja hallintapalvelut.

82 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
◄ Takaisin
bottom of page