• Bitmore

MICROSOFT PARTNER - GOLD DATACENTEROlemme saavuttaneet "Microsoft Partner - Gold Datacenter" -kompetenssin. Olemme nyt kaksinkertainen Microsoftin kultakumppani!

Gold Datacenter -Kompetenssi on osoitus, että Bitmorella on kyky ja osaaminen rakentaa kustannustehokkaita ja skaalautuvia konesaliratkaisuja asiakkailleen. Tämä on myös osoitus vahvasta Microsoftin Azure osaamisesta ja erilaisten Hybrid Cloud ratkaisujen toteutuksesta, joissa osa palveluista ajetaan asiakkaan omilla palvelimilla, Bitmoren konesalissa tai Microsoftin Azure-palvelussa. Asiantuntijoillamme on myös lukuisia sertifikaatteja todistuksena Microsoftin palvelintuotteiden laaja-alaisesta osaamisesta.

Tarjoamme asiakkaillemme ketteriä konesalipalveluita Suomesta ja Microsoftin Azure-palvelusta. Palveluumme kuuluu suunnittelun ja käyttöönoton lisäksi myös jatkuvat tuki- ylläpito- ja hallintapalvelut.

#Pilvipalvelut #ITpalvelut #Microsoft #MicrosoftAzure #Konesalipalvelut #ITulkoistus #MicrosoftGoldPartner

65 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita 020 703 2981

Olen lukenut ja hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen

Bitmore on työntekijöidensä omistama moderni sekä innovatiivinen pilviaikakauden IT-kumppani, yksittäisistä palveluista kokonaisvaltaiseen IT-infran täysulkoistukseen.

Y-tunnus: 2707904-6

Yhteystiedot:

Miestentie 9, 02150 Espoo

Seuraa meitä:

  • Bitmore - Facebook
  • Bitmore - Linkedin
  • Bitmore - Twitter
  • Bitmore - Instagram

Copyright © 2021 Bitmore Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Bitmore logo