top of page
  • Writer's pictureBitmore

REFERENSSI: Suomen TaksiliittoSuomen taksiliitto referenssi

Suomen Taksiliitto on perustettu 1945 yhdessä kuorma-autoilijoiden kanssa ja liitolla on pitkä sekä perinteinen historia. Myös tietotekniikassa oli pitkään perinteiset rakenteet ja työkalut. Nopeasti kehittyvän toimialan ja siihen vaadittavan jouston myötä on aloitettu kartoittaa uusia ratkaisuja.

Suomen Taksiliiton projektipäällikkö Timo Hindström kertoo: ”Levytilamme alkoi konkreettisesti loppua ja kapasiteetti hiipua. Päätimme lähteä kehittämään ratkaisujamme askel kerrallaan ja aloitimme sähköpostipalvelusta. Luovuimme vanhasta omasta Exchange-sähköpostipalvelusta ja -palvelimesta sekä siirsimme sähköpostit Office 365 -ratkaisuun.”

Lue koko referenssi täältä: https://www.bitmore.fi/referenssi-suomen-taksiliitto

70 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
◄ Takaisin
bottom of page