top of page

Monipuoliset

Microsoft 365 palvelut

Ota yrityksellesi käyttöösi modernit sovellukset ja uudet tehokkaat työtavat tietoturvaa unohtamatta

Mikä on Microsoft 365?

Microsoft 365 lyhennettynä M365 on yritysten liiketoimintaa tukeva pilvipalvelu, joka mahdollistaa tuottavan, tehokkaan ja tietoturvallisen työskentelyn paikasta riippumatta. Microsoft 365 tunnettiin aiemmin nimellä Office 365.

Perinteisen sähköpostin, kalenterin ja tuttujen Office-ohjelmien lisäksi saat ratkaisut tiedostojen tallennukseen ja jakamiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet kommunikointiin Microsoft Teamsillä. Microsoft 365 tarjoaa myös kehittynyttä tietoturvaa, laitteiden hallintaa ja yrityksen tiedon suojausta PK-yritysten tarpeisiin.

Microsoft 365 -palvelut asiantuntemuksella Bitmorelta

Asiantuntijamme ovat Microsoftin sertifioituja osaajia ja olemme myös Microsoft-kultakumppani, joten tunnemme M365:n palvelut kuin omat taskumme. Käytämme palveluita myös omassa työssämme ja olemme auttaneet lukuisia asiakkaitamme siirtymään Microsoft 365 -palveluiden käyttäjiksi.

Kun hankit Microsoft 365 -palvelut meiltä, pääset nopeasti kiinni entistä tehokkaampiin työtapoihin ja voit jättää tekniikan huoleksemme.

Office 365 palvelut

Microsoft 365
Käyttöönotto

Microsoft 365 käyttöönotto myös avaimet käteen -palveluna, sähköpostien siirto nykyisestä palvelusta M365:een ja paikallisen Active Directoryn integrointi Azure AD:he

Microsoft 365
Tuki ja ylläpito

Tarjoamme jatkuvat tuki- ja ylläpitopalvelut Microsoft 365:n pääkäyttäjille sekä loppukäyttäjille.

Microsoft 365
Tietoturva

Varmistamme, että Microsoft 365 ympäristönne tietoturva on ajan tasalla ja vaatimusten mukainen. Valvomme ympäristöä mahdollisilta tietoturvauhkilta ja varmistamme myös kriittisen datan toiseen sijaintiin.

Microsoft 365
Hallinta

Huolehdimme tarvittavista käyttöoikeuksista ja hallinnoimme Microsoft 365 lisenssit puolestanne. 

Mikä on yritykselleni sopiva Microsoft 365 -palvelupaketti? 

Microsoft 365 -palvelut sisältävät lukuisia erilaisia paketteja ja lisenssejä, joista löydät esimerkkejä alla. Monista vaihtoehdoista voi kuitenkin olla hankalaa löytää omaan toimintaan ja käyttötarkoituksiin sopivin vaihtoehto. Pääsääntöisesti Business -paketit ovat tarkoitettu pienille yrityksille, Enterprise -paketit taas keskisuurille ja suurille yrityksille.

Autamme mielellämme valitsemaan yrityksenne kokoon ja tarpeeseen sopivat vaihtoehdot. Tutustu palvelupaketteihin ja ota yhteyttä!

Office 365 lisenssit

Hintaan sisältyy muun muassa:

 • Microsoft 365 Apps selainversiot (Outlook, Word, Powerpoint, Excel, jne.)

 • Sähköposti ja kalenteri (50 GB)

 • Microsoft OneDrive (1 TB)

 • Sharepoint

 • Microsoft Teams

 • Planner

 • Onenote

 • Ja paljon muita sovelluksia

Microsoft 365

Business Basic

Microsoft 365

Business Premium

Hintaan sisältyy muun muassa:

 • Kaikki Business Basic ja Standard pakettien ominaisuudet

 • Microsoft Intune päätelaitteiden hallintaan ja tietoturvaan

 • Autopilot Windows 10 koneiden esiasennukseen

 • Office 365 Advanced Threat Protection

 • Lukuisia tietoturvaominaisuuksia

Microsoft 365

Business Standard

Hintaan sisältyy muun muassa:

 • Kaikki Business Basic ominaisuudet  

 • Microsoft 365 Apps (Ent. Office 365) sovellusten työpöytäversiot PC- ja Mac-tietokoneisiin (Outlook, Word, Powerpoint, Excel)

Modernit Microsoft 365 sovellukset yrityksille

Microsoft 365 sovellukset toimivat kaikilla verkkoon kytketyillä laitteilla, oli kyseessä Windows, Mac, Android, iPhone tai iPad. Voit myös luoda ja muokata kaikkia dokumentteja suoraan verkkoselaimellasi.

Intune ja Autopilot - Päätelaitteiden hallintaa ja tietoturvaa

Microsoft 365 Business Premiumiin kuuluvan Intunen avulla hallitaan yrityksesi päätelaitteita, niiden käyttöä ja tietoturvaa. Pilvipohjainen palvelu mahdollistaa Windows-, Apple- ja Android-laitteiden asetusten ja ominaisuuksien keskitetyn hallinnan ja tietoturva-asetuksien määritykset. Intunen ja Windows Autopilotin avulla voidaan virtaviivaistaa ja automatisoida Windows 10 työasemien esiasennuksen ja käyttöönoton.

Office 365 ota yhteyttä
◄ Takaisin
bottom of page