top of page
  • Writer's pictureBitmore

Max Mickelsson vahvistamaan Bitmoren hallitusta


Max Mickelsson

Pitkän uran politiikan parissa tehnyt ja Microsoftilla yhteiskuntasuhdejohtajana työskennellyt Max Mickelsson on valittu vahvistamaan Bitmoren hallitusta. Lue alta Maxin lyhyt esittely itsestään ja mietteet Bitmoresta sekä roolistaan hallituksen jäsenenä.


”Olen tehnyt kaksi uraa ja aloittanut kolmatta. Ensimmäinen urani oli politiikan parissa. Toimin erityisavustajana kolmessa eri hallituksessa (Aho, Lipponen I ja Lipponen II) avustaen mm. työministeriä, valtiovarainministeriä ja sisäministeriä. Toimin myös eduskunnan puhemiehen eritysavustajana ja Kokoomuksen eduskuntaryhmän pääsihteerinä. Toisen urani tein Microsoftin palveluksessa Suomessa ja Lontoossa. Tällä hetkellä teen kolmatta uraa yrittäjänä ja osakkaana Co-founders Oy:ssä.


Osaamiseni on siis politiikan tai regulaation, teknologian ja liiketoiminnan risteyskohdassa. Uskon vahvasti kontekstin ymmärtämisen tärkeyteen liiketoiminnan kehittämisessä.


Neljätoista vuotta Microsoftilla antoi hyvät eväät ymmärtää teknologiaekosysteemejä."


"Bitmore on vahva työntekijöiden omistama yhtiö. Sen arvolupaus olla asiakkaalle aina enemmän, on vaativa ja hieno."

"Pilvipalveluiden jatkuvasti muuttuva maailma tarjoaa uusia mahdollisuuksia tarjota näkemyksellisiä palveluita asiakkaille. Hallituksen jäsenenä haluan tuoda oman panokseni yrityksen kasvutarinaan ja tarjota osaamiseni yhtiön johdon käyttöön.”


Koko Bitmoren porukka toivottaa Maxin lämpimästi tervetulleeksi kasvavaan tiimiimme!

675 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


◄ Takaisin
bottom of page