top of page
  • Writer's pictureBitmore

Jyri Suvela nimitetty Bitmoren uudeksi toimitusjohtajaksi

Jyri Suvela aloittaa Bitmoren toimitusjohtajana 2.5.2022. Jyri siirtyy Bitmorelle Telia Inmics-Nebulalta, jossa hän on viimeksi toiminut Chief Commercial Officer -roolissa. Jyrillä on yli 10 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä sekä johtamisesta eri IT-alan yrityksissä.

Bitmoren toimitusjohtaja Jyri Suvela
Jyri Suvela - Bitmoren toimitusjohtaja 2.5.2022 alkaen

Jyri Suvela kommentoi: ”Olen todella innoissani päästessäni osaksi Bitmoren porukkaa sekä yhtiön seuraavaa kehitysvaihetta. Bitmorelaisten huippuosaaminen ja korkea asiakastyytyväisyys ovat täydellinen perusta yhtiön seuraavan kasvuvaiheen rakentamiselle. Odotan innolla, että pääsemme yhdessä bitmorelaisten ja kumppaneidemme kanssa tuomaan uusia ratkaisuja tukemaan asiakkaidemme liiketoimintaa, sekä vahvistamaan entisestään rooliamme asiakkaidemme luotettuna ja modernina IT-kumppanina.”


Bitmore on kasvanut tasaisesti perustamisestaan vuodesta 2015 lähtien. Selkeästi suurinta kasvua nähdään pilvipohjaisissa modernin IT:n ratkaisuissa, kuten pilvipalveluissa ja erilaisissa yritysapplikaatioissa, jotka mahdollistavat sujuvan työskentelyn, korkeamman automaatioasteen sekä varmistavat liiketoiminnan jatkuvuutta ja tietoturvaa. Bitmoren asiakaskuntaan kuuluvat keskisuuret yritykset ovat jo siirtäneet lukuisia palveluitaan pilveen, mutta jatkavat edelleen liiketoimintansa ja työtapojensa modernisointia pilvipalveluiden avulla.


Bitmoren hallitus Jyri Suvelan kanssa
Kuvassa vasemmalta oikealle Bitmoren hallituksen jäsen Samu Harrinvirta, hallituksen puheenjohtaja Miko Saastamoinen, Jyri Suvela, hallituksen jäsen Max Mickelsson ja liiketoimintajohtaja Vesa Takkinen

Bitmoren hallituksen puheenjohtaja Miko Saastamoinen: ”Olemme erittäin iloisia ja innoissamme saadessamme Jyrin osaksi porukkaa ja johdattamaan Bitmoren seuraavalle tasolle. Bitmoren tavoitteena on jatkaa vahvaa orgaanista kasvua ja Jyri tuo meille kaivattua kaupallista osaamista sekä modernia johtamista, jota tarvitsemme lyhyen sekä pitkän aikavälin tavoitteidemme toteuttamiseen. Jyri pääsee uudistamaan Bitmoren strategiaa yhdessä hallituksen sekä kaikkien työntekijöiden kanssa. Uuden strategian keskiössä tulee olemaan Microsoftin pilvestä tarjottavat mahdollisimman pitkälle automatisoidut ja tietoturvalliset IT-infrapalvelut sekä myös asiakkaidemme liiketoimintaa ja työskentelyä sujuvoittavat ratkaisut.”


Lisätietoja:


Jyri Suvela

toimitusjohtaja (2.5.2022 alkaen)

p. 0401585048

jyri.suvela@bitmore.fi


Miko Saastamoinen

hallituksen puheenjohtaja

p. 0503579781

miko.saastamoinen@bitmore.fiTags:

552 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


◄ Takaisin
bottom of page