top of page
  • Writer's pictureBitmore

Bitmore yhteistyöhön Canon Business Center Vantaan kanssa

Bitmore tarjoaa nyt yhteistyökumppaninsa Canon Business Center Vantaan kanssa monipuolisesti IT-palveluilta ja ratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille. Wulff-konserniin kuuluva Canon Business Center Vantaa on erikoistunut tulostamisen- ja dokumentinhallinnan ratkaisuihin, jotka ovat nyt saatavilla myös Bitmoren asiakkaille yhdeltä luukulta.

Bitmore yhteistyöhön Canon Business Center Vantaan kanssa

Canon Business Centerin ja Bitmoren saumaton yhteistyö tuo helpotusta jokapäiväiseen IT-elämään. Aikaa ja rahaa säästyy, kun yksi yhteistyökumppani hoitaa yrityksen koko IT-ympäristön kerralla kuntoon. Sen sijaan, että otat yhteyttä useisiin eri IT-ammattilaisiin ja yrityksiin, voit turvata yhteen kumppaniin. Canon Business Centerin ja Bitmoren huomassa, IT-ympäristösi on osaavissa käsissä aina luotettavan infrastruktuurin luomisesta dokumentinhallintaan ja tulostamiseen.


"Olemme tunteneet toisemme pitkään ja jakaneet ja palvelleet yhdessä jo monia asiakkuuksia”, kertoo Canon Business Centerin toimitusjohtaja Jorma Mäkinen. ”Yhteisiä arvojamme ovat muun muassa asiakaskokemus ja vastuullisuus. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että ajattelemme aina ensikädessä asiakkaan parasta ja resurssien fiksua käyttöä. Emme neuvo, emmekä toteuta kalleinta ratkaisua, vaan aina sen asiakkaan kannalta parhaimman” kertoo Mäkinen.

Onko yrityksesi dokumentinhallinta hoidettu tehokkaasti ja tietoturvallisesti?


Monilla yrityksillä on parannettavaa dokumenttien tietoturvallisessa säilytyksessä ja hallinnassa. Asiaankuuluvilla käyttäjillä on oltava mutkaton pääsy tarvitsemiensa dokumenttien luokse, myös etäyhteyksien avulla - samalla on huolehdittava siitä, että tietoa ei päädy asiaankuulumattomien saataville.


”Tietoturvallinen ja tehokas dokumentinhallinta on laitettavissa kuntoon usein hyvinkin simppelisti” vinkkaa Bitmoren toimitusjohtaja Jyri Suvela. Näin yrityksen toiminta tehostuu ja tietoturva paranee. ”Pienestä panostuksesta voi pitkässä juoksussa kertyä mittavia säästöjä. Ja yrityksen vastuuhenkilöt nukkuvat yönsä rauhassa, kun tietoturva-asiat ovat 100 % varmuudella ammattilaisten varmistamat” toteavat kumppaniyritysten toimitusjohtajat Mäkinen ja Suvela yhteen ääneen.


Lisätietoja yhteistyöstä:


Bitmore

toimitusjohtaja

Jyri Suvela

jyri.suvela@bitmore.fi

p. 040 158 5048


Canon Business Center Vantaa

toimitusjohtaja

Jorma Mäkinen

jorma.makinen@wulff.fi

p. 0400 508 404

34 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments


◄ Takaisin
bottom of page