top of page
  • Writer's pictureBitmore

Bitmore Quest Softwaren kumppaniksi


Bitmore on solminut kumppanuuden maailman johtavan IT-järjestelmien hallintaan ja tietoturvaan erikoistuneen Quest Softwaren kanssa. Yhteistyö sisältää Active Directoryn ja Hybrid AD:n hallintaan sekä tietoturvaan liittyvien Questin tuotteiden lisenssimyynnin ja asiantuntijapalveluiden tarjoamisen Suomessa. Yhä useampi yritys synkronoi paikallisen Active Directoryn käyttäjätiedot sekä käyttöoikeudet Azureen. Tämän takia on entistäkin tärkempää, että käytössä on riittävät työkalut hallitsemaan sekä turvaamaan näitä koko elinkaaren ajan.


Bitmore Quest Softwaren kumppani

Quest tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun hybridi Active Directoryn tietoturvaan


Questin tietoturva- ja -hallintaratkaisut tarjoavat yritykselle mahdollisuuden parantaa tietoturvaa natiivityökaluja paremmalla hallinnalla ja laajentamalla turvan myös pilveen (Azure AD ja Office 365). Questin ratkaisujen avulla hyödynnetään esimerkiksi Office 365:n luontaiset edut nopeasti, helposti ja voidaan luottaa siihen, että yrityksen infrastruktuuri on turvassa. End-to-end -ratkaisut auttavat yritystä parantamaan tuottavuutta, tietoturvaa ja kohdistamaan yritystoimintaa työkaluilla, joilla esimerkiksi:

  • Ymmärretään, kenellä on minkäkin resurssin käyttöoikeudet

  • Varmistetaan, että käyttäjillä ei ole enemmän käyttöoikeuksia kuin mitä heille kuuluu

  • Tiedetään reaaliajassa, mikäli epäilyttäviä tapahtumia esiintyy

  • Voidaan korjata ja peruuttaa luvattomat toimet heti

  • Voidaan palautua nopeasti oli kyse tahattomasta tai vahingoittamismielessä toteutetuista muutoksista

Bitmore ja Quest auttaa asiakkaita vähentämään aikaa vieviä hallintatehtäviä, jotta he voivat keskittyä liiketoimintansa kasvun edellyttämään kehitykseen. Questin ratkaisut ovat skaalautuvia, edullisia ja helppokäyttöisiä, ja ne tarjoavat verratonta tehokkuutta ja tuottavuutta. Quest vauhdittaa jatkossakin kattavimpien ratkaisujen tarjoamista Azure-pilvihallinnalle, sovelluspalveluille, tietoturvalle, työvoiman liikkuvuudelle ja tietovetoiselle päätöksenteolle.. Bitmore tuo Questin hyödyt todeksi Bitmore on Questin implementointikumppani. Saat kauttamme Questin yrityksille tarkoitetut edistykselliset hallintaratkaisut, jotka parantavat tietoturvaa ja helpottavat päivittäisiä työtehtäviä. Pitkään Questin ratkaisuiden parissa työskennelleet asiantuntijamme tarjoavat kaikille tuotteille myös käyttöönoton, ylläpidon, tuen ja opastavat käyttöön liittyvissä asioissa. Miten Quest ja Bitmore voisivat palvella teidän yritystänne? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, lähetä sähköpostia tai soittele meille. Tulemme mielellämme kertomaan lisää.

138 katselukertaa
◄ Takaisin
bottom of page