top of page
  • Writer's pictureBitmore

F-SECURE RADAR – Hallitse haavoittuvuudet, ehkäise uhkat


F-Secure Radar on käänteentekevä alusta, jolla tunnistat ja hallitset sekä sisäisiä että ulkoisia tietoturvauhkia, raportoit riskeistä ja autat pitämään yrityksesi tietoturvan säädösten mukaisena (kuten GDPR) nyt ja tulevaisuudessa. Se paljastaa IT:n katvealueet ja niissä piilevät haavoittuvuudet sekä tietoturvauhkat skannaamalla koko mahdollista hyökkäyspinta-alaa.


F-secure Radar

F-Secure Radar on ratkaisu, jonka avulla hallitset haavoittuvuuksia tehokkaasti. Radar-skannauksen ja analyysin kautta selvitetään muuan muassa:

• Kaikki tiedossa olevat ja tuntemattomat sekä mahdolliset haavoittuvuudet • Koko infrastruktuurin (laitteet, ohjelmistot, firmware ja verkot) kontrollointi • IT:n katvealueet, haittaohjelmasivustot ja yrityksesi verkkosivustoon yhteydessä olevat verkkopalvelimet • Kumppanien ja alihankkijoiden hajalliset tietoturvakäytännöt • Yritykseen kohdistuvat loukkaukset ja verkkourkinta


F-secure Radar käyttöliittymä

Radar - haavoittuvuuksien kokonaisvaltainen hallinta

KOKONAISVALTAINEN LÄPINÄKYVYYS Kaikkien yritysverkossa tai siihen yhteydessä olevien järjestelmien, sovellusten ja tietovarantojen turvallisuuden tehokas kartoitus.

SUORAVIIVAINEN, TUOTTAVA TIETOTURVAN HALLINTA Sano hyvästit tehottomuudelle ja huomaamatta jääneille tietoturvariskeille! Osoita nopeasti ongelmakohdat koko yrityksen verkossa tehokkaalla työnkululla, joka sisältää haavoittuvuuksien valvonnan ja automaattisesti ajastetut tarkistukset, sekä löydösten korjaamisen priorisoinnin niiden kriittisyyden mukaan.

RISKIEN RAPORTOINTI Tuota todellisuuteen perustuvaa raportointitietoa organisaation tietoturvan tilasta pitkällä aikavälillä. Raportit osoittavat yritysjohdolle, mikä merkitys tietoturvalla on liiketoiminnan jatkuvuuteen.

ALENTUNEET KULUT Haavoittuvuuksien hallinnan avulla on mahdollista merkittävästi pienentää tietoturvan kuluja. On huomattavasti edullisempaa hallita tietoturvaa ennaltaehkäisevästi ja etukäteen kuin tietomurron ja sitä seuraavan kriisin sattuessa. Hyödyntämällä Radarin pilvipohjaista resurssointia voi kuluissa säästää vielä lisää.

Bitmore tarjoaa tutkan käyttöösi

Tarjoamme nyt ilmaisen F-Secure Radar -pilotin yrityksille, jotka haluavat selvittää tietoturvansa tason. Radar-skannauksen ja analyysin avulla pystymme tuottamaan ajantasaisen tilannekuvan yrityksesi tietoturvan tasosta. Radar-skannauksen avulla saadaan nopeasti selville mm. sisä- ja ulkoverkon haavoittuvuudet sekä mitkä ohjelmistot ovat päivittämättä ja muodostavat näin tietoturvauhkan. Skannaus kattaa kaikki sovellukset ja kaikki laitteet, joilla on IP-osoite.

Varaa ilmainen Radar-pilotti

Saat helposti ja nopeasti kattavat tiedot yritykseesi kohdistuvista haavoittuvuuksista ja tietoturvauhkista. Ja tämän pilotin kautta saat sen nyt veloituksetta. Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin sovitaan pilotin ajankohta.

Bitmore – aina vähän enemmän.

Bitmore on F-Securen Gold -kumppani. Saat kauttamme kaikki F-Securen yrityksille tarkoitetut tuotteet ja sertifioidut asiantuntijamme tarjoavat kaikille tuotteille myös käyttöönoton, ylläpidon ja tuen.

677 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
◄ Takaisin
bottom of page