top of page

MIKO SAASTAMOINEN
IT-konsultti

Miko Saastamoinen - Bitmore

Bitmore työpaikkana - Mikon tarina

Miko työskentelee Bitmorella konsulttina, ja vastaa myös yrityksen markkinoinnista. Ennen Bitmorea Miko on työskennellyt lähes 10 vuotta IT-asiantuntijana monipuolisissa työtehtävissä ja rooleissa aina service deskistä myynnin tekniseen tukeen. Parhaillaan Miko työskentelee lähes täysipäiväisesti erään Bitmoren suuren ja globaalisti toimivan asiakkaan toimeksiannossa, myös fyysisesti asiakkaan toimitiloissa. ”Konsulttina osallistun asiakkaamme mittaviin IT-projekteihin, ja välillä olen myös vetovastuussa projektista sekä sen suunnittelusta”, Miko kertoo. ”Konsulttiroolin ohella osallistun toki myös Bitmoren toiminnan kehittämiseen, ja lisäksi vastaan meillä markkinoinnista”, hän jatkaa. Tyypillinen työpäivä pitää sisällään palavereita ja paljon kommunikointia asiakkaan edustajien, Bitmoren kollegoiden ja toimittajien kanssa sekä puhelimitse, että sähköisesti. Vapaa-ajallaan Miko soittaa rumpuja, valokuvaa ja urheilee. ”Myös matkailu on lähellä sydäntä, se avartaa!”, Miko kertoo.

Ei turhaa nipotusta tai mikromanagerointia 

Bitmorella Miko viihtyy erityisesti siksi, että hierarkia on matala ja vaikuttamisen mahdollisuuksia on tarjolla jokaiselle tiimiläiselle. ”Yhteishenki on meillä myös erinomainen, ja meininki on rentoa. Hommat hoidetaan asiallisesti ja deadlineja kunnioitetaan, mutta niihin pyritään positiivisella tekemisellä. Kukaan ei ole olkapään takana hönkimässä”, Miko kertoo. Oman äänen saa kuuluviin, ja jokaisella on myös vapaus tehdä asioita parhaaksi katsomallaan tavalla. 

Motivaatiota pitää yllä myös työn haastavuus ja vaihtelevuus. ”Aina ei tiedä, että mitä työpäivän aikana tuleekaan vastaan”, Miko kertoo. Hänelle on tärkeää myös, että osaamistaan pääsee kehittämään jatkuvasti, ja tähän Bitmorella tarjotaankin hyvät mahdollisuudet.  

Miko Saastamoinen

Bitmoren menestys on omissa käsissämme

Onnistumisen avaimet ovat tiimin omissa käsissä, ja myös hyvän työn tuloksista päästään itse nauttimaan. Perusasioiden, kuten työterveyshuollon ja tavallista laajemman vakuutusturvan lisäksi firma tarjoaa budjettia myös yhteisiin virkistäytymistapahtumiin työajan ulkopuolella. 


”Meillä on nuorekas ja dynaaminen porukka, vaikka joukkoon mahtuukin eriluonteisia ja eri-ikäisiä kollegoita”, Miko kertoo. ”Haluamme kasvaa, mutta kannattavasti ja hallitusti. Tämänhetkinen tilanteemme antaakin tähän erinomaiset mahdollisuudet.”. Tulevilta kollegoilta Miko toivoo asiantuntemuksen lisäksi erityisesti tiimihenkisyyttä ja halua kehittää yrityksen toimintaa. Tiimin odotetaankin kasvavan sekä myynnin tehtävissä, että myös teknisten asiantuntijoiden joukossa. 

◄ Takaisin
bottom of page