top of page
  • Writer's pictureBitmore

Rekry: M365/Azure -asiantuntijaksi Bitmorelle?


Bitmore on vuonna 2015 perustettu, työntekijöidensä omistama ja Espoon Keilaniemessä sijaitseva IT-palvelutalo. Nimemme muodostaa samalla asiakaslupauksen: Bitmore - aina vähän enemmän, paremmin ja ketterämmin, kuin mitä asiakas odottaa. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat pienet ja keskisuuret yritykset, jotka ulkoistavat joko osia tai koko IT-infransa ylläpidon Bitmorelle. Palvelutarjoomamme on laaja, ja aina räätälöitävissä asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Teemme töitä innostuneella asenteella, työn ulkopuolista elämää unohtamatta.


Haemme nyt osaavaa Microsoft 365- ja Azure -ratkaisujen asiantuntijaa osaksi upeaa joukkoamme!


Lähetä hakemus!


Mitä tarjoamme sinulle?


Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tyytyväiset ja hyvinvoivat työntekijät ovat koko yrityksemme tärkein voimavara. Meillä on matala organisaatio ilman turhaa byrokratiaa. Panostamme erityisesti työtyytyväisyyteen, ja tarjoamme hyvät kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet. Tilanteen taas niin salliessa, järjestämme myös yhteistä virkistäytymistä. Tarjoamme myös kattavan terveydenhuollon, hyvät työvälineet ja joustavat työskentelymahdollisuudet sijainnista riippumatta.


Tarjoamme myös mielenkiintoisia projekteja ja kehityshankkeita, joita pääset tekemään yhdessä mukavien kollegoiden sekä mahtavien asiakkaidemme kanssa. Pääset kehittämään asiakkaidemme ympäristöjä yhä modernimpaan suuntaan tietoturvaa unohtamatta.


Lue lisää meistä ja tutustu työntekijöidemme tarinoihin!


Mitä odotamme sinulta?


Olet työskennellyt IT-alalla jo hiukan pidempään, ja tunnet erityisesti Microsoft-teknologiaratkaisut. Osaat toteuttaa esimerkiksi pilveen siirtymisen ratkaisuja, kuten siirtymät paikallisesti ylläpidetyistä ratkaisuista Microsoft Azureen ja Microsoft 365:een, sekä ottaa uusia palveluita käyttöön. Osaat myös asettua asiakkaan asemaan ja suositella ja perustella heille parhaita ratkaisuja myös silloin, kun asiakkaalle paras ratkaisu ei välttämättä ole se meille paras. Ymmärrät tietoturvan merkityksen, ja tiedät mitä se asiakkaalta ja meiltä vaatii. Jotta menestyt työssäsi, tarvitset erinomaisen suullisen ja kirjallisen suomen kielen, sekä hyvän englannin kielen taidon.


Olet avoin ja ulospäin suuntautunut tiimityöskentelijä, joka ei pelkää ottaa vastuuta asioista. Sinun ei tarvitse olla vielä oman alasi huippuosaaja, mutta haluat kehittyä sellaiseksi. Suunnittelet ja dokumentoit tekemisesi, sekä kommunikoit muiden kanssa varmistaaksesi hyvän lopputuloksen. Osaat tarvittaessa myös toimia itsenäisesti konsultin roolissa asiakkaalle, sekä viedä läpi pienimuotoisia projekteja.


Odotamme osaamista mm. seuraavista asioista:

  • Microsoftin työasemat ja palvelimet

  • Microsoft 365 ja Azure-palvelut

  • Päätelaitteiden hallinta- ja tietoturvaratkaisut

  • TCP/IP-verkkotekniikat

Tehtävässä onnistuminen edellyttää vähintään viiden vuoden työkokemusta IT-alan tehtävistä.


Eduksesi lasketaan sertifioinnit erityisesti Microsoftin teknologioista, ja toivomme, että jatkat sertifioitumispolkuasi myös meillä.


Lähetä hakemuksesi viimeistään 19.4.2021.


Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Takkinen, vesa.takkinen@bitmore.fi, puh. 040 9011 582.

241 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
◄ Takaisin
bottom of page