top of page
  • Writer's pictureBitmore

Rekry: IT-asiantuntijaksi Bitmorelle?


Haemme IT-asiantuntijaa osaksi kasvavaa Bitmoren porukkaa Espooseen. Tehtävässä sijoitut tukitiimiin, jossa toimit monipuolisissa tehtävissä asiakkaiden IT-ratkaisuihin, muun muassa ohjelmistoihin, tietoliikenteeseen ja työasemiin liittyen.


Tyypillisiin työtehtäviin kuuluvat tukipyyntöjen ratkaisu pääasiassa etäyhteyksien kautta M365-ohjelmistoihin, palvelimiin, palomuureihin, verkkoihin, käytettävyyteen liittyen. Tarpeen vaatiessa hoidat ajoittain tehtäviä myös asiakkaalla paikan päällä. Lisäksi ylläpidät järjestelmäympäristöjä ja osallistut kehitysprojekteihimme, joissa asiakkaille rakennetaan esimerkiksi moderneja pilvi- ja tietoturvaratkaisuja. Roolissa kehittyessäsi voit laajentaa tehtäväkenttääsi ja vastuuta projekteissamme. 


Lue lisää ja täytä hakemus 20.9.2020 mennessä täältä!


Lue täältä minkälainen yritys Bitmore on työpaikkana ja mitä työntekijämme kertovat Bitmoresta

Tags:

194 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
◄ Takaisin
bottom of page