top of page
  • Writer's pictureBitmore

F-Secure Platinum PartnerF-Secure Platinum Partner - Bitmore

Olemme saavuttaneet F-Securen Platinum Partner -statuksen. Platina-kumppanuus tarkoittaa, että meillä on sekä kaupalliset että tekniset sertifioinnit, jotka F-Secure on hyväksynyt. Voimme auttaa yritystänne löytämään parhaat mahdolliset tietoturva- ja tietosuojaratkaisut.

Kauttamme saat teknisen opastuksen esimerkiksi tuotteiden käyttöönoton suhteen tai voit ulkoistaa F-Secure tuotteiden sekä palveluiden hallinnan meille. Saatte meiltä myös kaikki F-Securen yrityksille tarkoitetut lisenssit ja autamme teitä löytämään näistä yrityksellesi sopivimmat.

Tutustu tarkemmin Bitmoren tarjoamiin F-Securen palkittuihin tietoturvatuotteisiin ja palveluihin täältä!

#FSecure #Tietoturva #Tietoturvapalvelut

87 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
◄ Takaisin
bottom of page