top of page
  • Writer's pictureBitmore

HAE MUKAAN AZURE AKATEMIAAN!Microsoft Azure akatemia

Pilvipalveluiden räjähdysmäinen kasvu ja uusien teknologioiden käyttöönotto ovat muuttaneet toimintaympäristöä sekä osaamisvaatimuksia ja sen myötä Microsoftin kumppaniyrityksillä on tarve rekrytoida useita osaajia työskentelemään Azure-pilviteknologian pariin.

Jo kolmannen Microsoft Azure Akatemian avulla kasvatetaan 30 uutta Azure-taituria vastaamaan alan kasvavaan osaajatarpeeseen. Microsoft Azure on joustava ja kustannustehokas pilvipalvelu, joka toimii erilaisten sovellusten, palveluiden ja palvelimien alustana. Azure Akatemia tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi ja ottaa seuraava askel urallasi.

Kuuden kuukauden (23.11.2017-28.5.2018) Akatemian tavoitteena on työsuhde koulutusjakson päätteeksi. Microsoft Azure Akatemiaan sisältyy käytännön projekteissa oppimista Microsoftin kumppaniyrityksessä, 18 huipputason koulutuspäivää, harjoitustehtäviä ja kahden Microsoft-sertifiointitestin suorittamisen. Motivaatiosi uuden oppimiseen on tärkeintä, joten sinun ei tarvitse olla hakuvaiheessa vielä valmis Cloud Guru.

Voidaksesi aloittaa Azure Akatemiassa, sinun tulee olla työtön työnhakija tai juuri valmistumassa opinnoistasi ja motivoitunut kasvamaan tulevaisuuden pilvipalveluiden ammattilaiseksi. Akatemian tärkeimpänä tavoitteena on työllistyminen kumppaniyritykseen koulutusjakson päätteeksi.

Haku päättyy 22.10.2017. Suosittelemme hakemista niin pian kuin mahdollista, sillä ensimmäiset haastattelut ja valinnat aloitetaan sitä mukaa, kun sopivia osaajia löytyy.

Katso oheinen video, lue lisää ja hae mukaan täältä!


#Pilvipalvelut #Azureakatemia #Microsoft #MicrosoftAzure

194 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
◄ Takaisin
bottom of page