top of page
  • Writer's pictureBitmore

Bitmore ja Microsoft hakee koulutettavia Azure AkatemiaanMicrosoft Azure akatemia

Pilvipalveluiden räjähdysmäinen kasvu ja uusien teknologioiden käyttöönotto ovat muuttaneet toimintaympäristöä ja osaamisvaatimuksia ja sen myötä meillä sekä lukuisilla muilla Microsoftin kumppaniyrityksillä on tarve rekrytoida useita Azure-osaajia seuraavan puolentoista vuoden aikana. Tämän vuoksi Microsoft käynnistää kumppaniensa kanssa järjestyksessään toisen Microsoft Azure Akatemian, joka kasvattaa 30 uutta pilvipalveluosaajaa vastaamaan tähän tarpeeseen.

Microsoft Azure on joustava ja kustannustehokas pilvipalvelu, joka toimii erilaisten sovellusten, palveluiden ja palvelimien alustana. Azure Akatemia tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi ja edetä urallasi, sillä Microsoft kouluttaa ja rekrytoi uusia Azure-pilvipalveluasiantuntijoita Microsoft-kumppaniyrityksiin.

Sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja, vaan tärkeintä on motivaatio ammattitaitosi kehittämiseen. Kuuden kuukauden (7.3.2017 – 4.9.2017) Akatemian tavoitteena on työsuhde koulutusjakson päätteeksi. Azure Akatemia sisältää 15 koulutuspäivää, harjoitustehtäviä, sertifikaattitestin sekä työssäoppimista Microsoftin kumppaniyrityksessä.

Hakuaika päättyy 14.2.2017, joten lue lisää ja jätä hakemus pikaisesti oheisesta linkistä, sillä haastattelut ja valinnat aloitetaan heti!

LUE LISÄÄ: https://www.microsoftmahdollista.fi/microsoft-akatemiat/azure-akatemia/

#Microsoft #Azure #Azureakatemia #Pilvipalvelut

198 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
◄ Takaisin
bottom of page