• Bitmore

Bitmore ja Microsoft hakee koulutettavia Azure AkatemiaanPilvipalveluiden räjähdysmäinen kasvu ja uusien teknologioiden käyttöönotto ovat muuttaneet toimintaympäristöä ja osaamisvaatimuksia ja sen myötä meillä sekä lukuisilla muilla Microsoftin kumppaniyrityksillä on tarve rekrytoida useita Azure-osaajia seuraavan puolentoista vuoden aikana. Tämän vuoksi Microsoft käynnistää kumppaniensa kanssa järjestyksessään toisen Microsoft Azure Akatemian, joka kasvattaa 30 uutta pilvipalveluosaajaa vastaamaan tähän tarpeeseen.

Microsoft Azure on joustava ja kustannustehokas pilvipalvelu, joka toimii erilaisten sovellusten, palveluiden ja palvelimien alustana. Azure Akatemia tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventää osaamistasi ja edetä urallasi, sillä Microsoft kouluttaa ja rekrytoi uusia Azure-pilvipalveluasiantuntijoita Microsoft-kumppaniyrityksiin.

Sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja, vaan tärkeintä on motivaatio ammattitaitosi kehittämiseen. Kuuden kuukauden (7.3.2017 – 4.9.2017) Akatemian tavoitteena on työsuhde koulutusjakson päätteeksi. Azure Akatemia sisältää 15 koulutuspäivää, harjoitustehtäviä, sertifikaattitestin sekä työssäoppimista Microsoftin kumppaniyrityksessä.

Hakuaika päättyy 14.2.2017, joten lue lisää ja jätä hakemus pikaisesti oheisesta linkistä, sillä haastattelut ja valinnat aloitetaan heti!

LUE LISÄÄ: https://www.microsoftmahdollista.fi/microsoft-akatemiat/azure-akatemia/

#Microsoft #Azure #Azureakatemia #Pilvipalvelut

186 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita 020 703 2981

Olen lukenut ja hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen

Bitmore on työntekijöidensä omistama moderni sekä innovatiivinen pilviaikakauden IT-kumppani, yksittäisistä palveluista kokonaisvaltaiseen IT-infran täysulkoistukseen.

Y-tunnus: 2707904-6

Yhteystiedot:

Miestentie 9, 02150 Espoo

Seuraa meitä:

  • Bitmore - Facebook
  • Bitmore - Linkedin
  • Bitmore - Twitter
  • Bitmore - Instagram

Copyright © 2020 Bitmore Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Bitmore logo