top of page
  • Writer's pictureBitmore

Bitmore juhlii 1-vuotissyntymäpäivää!Bitmore startup 1 vuotta

Juhlimme tänään 1-vuotissyntymäpäiväämme ja haluamme kiittää ennen kaikkea mahtavia asiakkaitamme, kun lähditte ennakkoluulottomasti matkaamme viime ja tämän vuoden aikana. Lämmin kiitos myös perheillemme ja ystävillemme kannustuksesta.

Vuosi on ollut jännittävä, kiireinen ja erittäin opettavainen. Palkintona kovasta työstä olemme saaneet paljon arvokasta kokemusta, onnistumisia ja kermana kakun päällä positiivisen taloudellisen tuloksen unohtamatta mielenkiintoisia asiakasprojekteja.

Juhlapäivän kunniaksi julkaisemme kesäkuussa tehdyn asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset, joista voit lukea lisää täältä.

Kiittäen,

Antti, Jani, Mikko, Miko, Niclas, Toni ja Vesa

Bitmore Oy

#Bitmore

63 katselukertaa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
◄ Takaisin
bottom of page