IT-PALVELUT OSANA YRITYSTÄNNE

JA AINA KÄYTETTÄVISSÄ

 

IT-palvelut yrityksille

Bitmore-palvelut ovat joustavia, venyvät kriittisissä tilanteissa ja toteutamme ne aina positiivisella tekemisen meiningillä, ystävällisesti sekä henkilökohtaisesti.

 

Tarjoamme asiakkaillemme edistyksellisiä IT-palveluita vuosien kokemukselle ja asiantuntemuksella. Tiedämme toimivimmat ratkaisut asiakkaiden vaihteleviin tarpeisiin, oli kyseessä loppukäyttäjätuki, perinteiset konesalipalvelut, tietoturva tai modernit Microsoft-pilvipalvelut.

 

Konsulttimme ja asiantuntijamme hoitavat käyttöönotot sekä migraatiot suunnittelun kautta toteutukseen ja dokumentointiin. Tarjoamme jatkuvia tuki- ja ylläpitopalveluita koko IT-ympäristöllesi tai vain tietylle osalle siitä. Valvomme järjestelmien toimintaa ja reagoimme hälytyksiin tarvittaessa 24x7.

 Yrityksenne kivijalka 

Kokonaisuudessaan palvelumme muodostavat vankan, mutta mukautuvan kivijalan, jonka päälle voit rakentaa yrityksesi koko liiketoiminnan. Voit jättää IT-infran Bitmoren osaaviin käsiin ja nauttia huolettomasti palvelusta.

 Tutustu IT-palveluihimme 

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai soita 020 703 2981

Olen lukenut ja hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen

Bitmore on työntekijöidensä omistama moderni sekä innovatiivinen pilviaikakauden IT-kumppani, yksittäisistä palveluista kokonaisvaltaiseen IT-infran täysulkoistukseen.

Y-tunnus: 2707904-6

Yhteystiedot:

Miestentie 9, 02150 Espoo

Seuraa meitä:

  • Bitmore - Facebook
  • Bitmore - Linkedin
  • Bitmore - Twitter
  • Bitmore - Instagram

Copyright © 2019 Bitmore Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Bitmore logo