top of page
Bitmore - Henrik huhtinen

HENRIK HUHTINEN
IT-arkkitehti

Bitmore työpaikkana - Henrikin tarina

Henrik, tuttavallisemmin Henkka, hurahti IT-maailmaan opiskellessaan tietojenkäsittelytiedettä Helsingin Yliopistossa, ja ura alalla alkoi jo 90-luvun puolivälissä hänen toimiessaan omin sanoin ”nettinörttinä”. Henkalla oli yli vuosikymmenen kestävä keskeinen rooli menestyksekkään Appelsiini Finlandin kasvussa, ja lisäksi hänellä on yrittäjäkokemusta omasta konsulttiyrityksestä. Muutaman start-up -yritysprojektin jälkeen Henkka tutustui verkostojensa kautta Bitmoreen.  Bitmoressa häntä viehätti alusta alkaen yrityksen hyvin viilattu palvelukoneisto.

Bitmoressa Henkka työskentelee IT-arkkitehtinä  ja myynnin tukena, Työpäivän aikana tulee työskenneltyä lukuisten eri teknologioiden parissa laidasta laitaan, pilvialustoista päätelaitehallintaan. Henkan sydäntä lähellä on erityisesti kaikki tietoturvaan liittyvät asiat ja hän huolehtiikin, että Bitmoren sisäisten järjestelmien tietoturva sekä asiakkaille tarjottujen palveluiden tietoturva on vaaditulla tasolla. 


Työ ja vapaa-aika tasapainossa

Kysyttäessä Henkalta mistä hänen motivaationsa kumpuaa, hän vastaa: ”Työssäni haluan kokea olevani aidosti hyödyksi. Työtä on tehtävä, jotta pysyy järjissään, mutta kuitenkin kohtuudella.” Henkka on tyytyväinen Bitmoren humaaniin arvomaailmaan, jossa sekä asiakkaat että työntekijät kohdataan yksilöinä, ja yritys ymmärtää, ettei työ voi olla koko elämä. Haasteita Henkka kaipaa myös työajan ulkopuolella, jossa hänen ehdottomasti rakkain harrastuksensa on varjoliito. Perhe on Henkalle ensisijaisen tärkeä, ja joustavuus perhe- ja työelämän yhteensovittamisessa tärkeä tekijä hyvän kokonaisuuden rakentumisessa.

Bitmore - Henrik Huhtinen

Henrik nauttii eniten Bitmoren monipuolisista projekteista ja siitä, että tekemistä riittää. Asiakaskontaktit ovat myös monipuolisia, laidasta laitaan eri kokoisia ja eri toimialoja edustavia yrityksiä.  ”Koen voivani auttaa asiakkaita pilvipalveluiden ilosanoman suodattamisessa juuri heille sopivaksi!”

Innovatiiviset ja yrittäjähenkiset Bitmorelaiset


Henkka on itse nauttinut hyvin paljon siitä, että häntä on kannustettu alusta alkaen tuomaan kehitysideoitaan esille. Henkka suosittelee Bitmorea työnantajaksi henkilölle, joka haluaa tehdä asiat tyylikkäästi, heti kerralla oikein. Henkka kuvailee työnantajaansa näin: ”Bitmore on pieni, uudehko yritys, jossa on hyvä fiilis tehdä IT-infraan liittyviä töitä. Meillä on perustukset kunnossa ja teemme asioita kestävän kehityksen takaamiseksi.”

◄ Takaisin
bottom of page