top of page

HAKU PÄÄTTYNYT - Myyntipäälliköksi Bitmorelle?

Bitmore Oy on työntekijöidensä omistama moderni sekä innovatiivinen pilviaikakauden IT-kumppani PK-yrityksille, yksittäisistä palveluista asiakkaidemme kokonaisvaltaiseen IT-infran täysulkoistukseen.  

  

Bitmoren nimi kuvastaa toimintatapaamme ja muodostaa samalla asiakaslupauksemme: Aina vähän enemmän, paremmin ja ketterämmin, kuin mitä asiakkaamme osaavat IT-kumppaniltaan odottaa.  

Etsimme myyntipäällikköä kasvavaan joukkoomme

Olemme Bitmorella mielenkiintoisessa vaiheessa uuden strategiakautemme käynnistyttyä. Odotamme tulevilta vuosilta tasaista kasvua ja olemmekin aloittaneet vahvistamaan myynnin- ja asiakkuuksienhallinnan toimintamallejamme.  

Nyt etsimme erityisesti
palveluidemme uusmyynnistä syttyvää ratkaisukeskeistä myyntipäällikköä auttamaan strategiamme mukaisen kasvumme toteutumisessa. Toivomme, että motivoidut erityisesti asiakkaidemme liiketoiminnallisten tarpeiden kääntämisestä IT-hankkeiksi sekä asiakkaidemme päivittäisten IT-haasteiden ratkaisemisesta tarjoamiemme palveluiden avulla.

 

Olet avainasemassa rakentamassa strategiamme mukaista kaupallista menestystä tuleville vuosille ja toivommekin, että olet kiinnostunut myynnin lisäksi tuomaan myös palvelukehityksellistä näkökulmaa asiakkaistamme kehittääksemme toimintaamme jatkuvasti. 

Kaikkea ei tarvitse osata valmiiksi, mutta toivomme että motivaatiosi ja
asenteesi ovat kohdallaan sekä haluat erityisesti oppia jatkuvasti uutta. Olemme tiivis 15 hengen tiimi, joten saat aina kaiken tarvitsemasi tuen myyntihankkeissa onnistuaksesi.  

Saatat olla juuri valmistunut, opintojesi ohella myyntityötä tehnyt tulevaisuuden myyntijohtaja tai jo kannuksia hankkinut B2B-myynnin osaaja. 

Lue lisää
minkälainen työpaikka Bitmore on ja mitä työntekijämme ovat yrityksestämme mieltä. 
 

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Tarjoamme sinulle yhteisöllisen tiimin ja tuen, jossa kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen esimerkiksi koulutusten ja sertifikaattien merkeissä 

  • Kokemukseesi pohjautuvan kuukausittaisin pohjapalkan, suoriutumiseesi perustuvan myyntibonuksen sekä kattavat työsuhde edut

  • Tarjoamme myös joustavat työmahdollisuudet ja työtä voit tehdä niin etänä kuin viihtyisissä toimitiloissamme Espoon Keilaniemessä

Mitä toivomme sinulta?

  • Aiempaa kokemusta myynnistä ja uusasiakashankinnasta, erityisesti kokemus B2B-myynnistä katsotaan eduksi

  • Kiinnostusta teknologia-alaa ja IT-ratkaisuja kohtaan

  • Intohimoa löytää ratkaisuja asiakkaidemme päivittäisiin IT-haasteisiin ja kehityshankkeisiin

  • Ymmärrystä tai vähintäänkin kovaa halua oppia IT-ratkaisuista, erityisesti Microsoftin pilviratkaisuista kuten M365, Azure ja PowerApps

  • Ymmärrystä tai halua oppia tietoturvapalveluista -ja ratkaisuista  

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista 

◄ Takaisin
bottom of page